Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 18 noiembrie 2021. Vărsătorii rezolvă probleme mai vechi

Neti Sandu a realizat horoscopul pentru joi, 18 noiembrie 2021. Cei mai mulți nativi se confruntă cu tot felul de situații și ar trebui să fie foarte atenți.
18.11.2021 | 08:01
Horoscop Neti Sandu joi 18 noiembrie 2021 Varsatorii rezolva probleme mai vechi
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu, astrologul de la Pro Tv, aduce vești destul de bune pentru cei mai mulți nativi.

Apar tot felul de situații neprevăzute și cel mai bine este să vă bazați pe intuiție. Așa nu veți da greș și veți avea și rezultate.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 9, așa că înțelegeți foarte rapid ce trebuie să faceți în orice situație.

Horoscop Neti Sandu: joi, 18 noiembrie 2021. Vărsătorii rezolvă probleme mai vechi

Berbec

Vă întâlniți cu o persoană care are o ofertă foarte avantajoasă pentru voi. Ar trebui să acceptați și așa nu vă mai faceți probleme din cauza banilor.

ADVERTISEMENT

Taur

Se întâmplă lucruri care vă dau de gândit. S-ar putea să vă scoată din zona de confort, dar s-ar putea ca așa să fiți promovat.

Gemeni

Vreți să câștigați mai mulți bani și s-ar putea ca cineva să vă ofere această oportunitate. Vreți să cumpărați o grămadă de lucruri.

ADVERTISEMENT

Rac

O zi în care luați decizii foarte importante. Este posibil să decideți să vă căsătoriți sau discutați cu partenerul de viață despre copii.

Leu

Schimbări importante în viața Leilor. Poate decideți să munciți într-o altă firmă. Poate vă mutați într-o locuință nouă. Este o zi agitată.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vă ocupați de tot felul de acte, activități legate de studii, școală. Vreți să fie totul perfect.

Balanță

Trebuie să vă ocupați de niște plăți pe care nu le-ați făcut până acum. Poate este vorba de facturi. Faceți și lucruri care vă fac plăcere.

Scorpion 

O zi marcată de discuții, negocieri. Aveți mai multe ședințe și aflați clar ce aveți de făcut. S-ar putea să apară propuneri de afaceri avantajoase.

Săgetător

Este foarte posibil să primiți niște bani și mergeți la cumpărături. S-ar putea să aranjați puțin și locuința.

Capricorn

Poate faceți unele activități care vă fac plăcere și care vă mai liniștesc.

Vărsător

Mergeți la cumpărături și poate găsiți ceva redus pentru locuință. Este momentul să rezolvați probleme mai vechi care vă dau bătăi de cap.

Pești 

Vă dați foarte bine seama pe cine vă puteți baza și cu cine ați putea să vă asociați. S-ar putea să puneți la punct unele proiecte din care veți scoate o sumă frumoasă de bani.

ADVERTISEMENT