Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 22 iulie 2021. Săgetătorii recuperează niște bani

Horoscop Neti Sandu: joi, 22 iulie 2021. Iată ce vești primesc cele 12 zodii.
22.07.2021 | 08:00
Horoscop Neti Sandu joi 22 iulie 2021 Sagetatorii recupereaza niste bani
ADVERTISEMENT

Ziua de joi vine cu mai multă încredere în sine pentru zodii, care pot începe proiecte noi în această zi. De asemenea, se poate ca un nativ să actualizeze niște acte și să pună în ordine toate lucrurile din viața sa.

Vibrația acestei zile este 22, o cifră care vestește numai lucruri bune pentru că are puterea de a le multiplica.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii au parte de o atmosferă degajată la locul de muncă și se aplică în cazul tău o posibilă creștere de salariu care poate avea loc până la finalul anului.

Taur

Taurii pot să înceapă un nou loc de muncă sau o colaborare privată care să le aducă un venit suplimentar. Este vorba despre ceva de care este nevoie pe piață.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii sunt atrași de o colaborare particulară. La ce trebuie să fiți atenți este colectivul de care veți avea parte în acest nou proiect.

Rac

Racii se ocupă de partea administrativă a lucrurilor în ziua de joi și actualizează niște acte. Se ocupă să pună totul în ordine, atât în viața de familie, cât și la job și este posibil să înceapă niște cursuri de specializare începând de la toamnă.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii sunt puși pe distracție, dar au și chef de muncă, așa că reușesc să rezolve foarte multe lucruri. Ai un curaj deosebit, arată horoscopul prezentat de Neti Sandu, la Pro TV.

Fecioară

Fecioarele dau astăzi niște bani, dar îi folosesc pentru lucruri utile, cum ar fi diverse lucruri necesare pentru casă sau chiar o reînnoire a garderobei.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele trebuie să vadă cu ce anume își pot umple timpul liber și trebuie să te concentrezi pe distracție și pe relaxare, chiar dacă nu ești în concediu. Pui în valoare niște calități care vor fi apreciate.

Scorpion

Scorpionii decid să lase în urmă lucrurile pe care le au de făcut și este posibil să plece la mare pentru o săptămână sau chiar două, pentru că au nevoie de această pauză.

Săgetător

Cei din zodia Săgetător pot să recupereze niște bani și să-i folosească pentru a își echilibra bugetul și să nu fie nevoie de vreun împrumut.

Capricorn

Capricornii pot primi o invitație în această zi de a vizita pe cineva care locuiește într-un alt oraș. Iei în calcul faptul că poate nu ai timp sau nici bani să faci această călătorie.

Vărsător

Pentru cei din zodia Vărsător, Neti Sandu a transmis că vor avea foarte mult succes, iar aprecierile vor veni inclusiv din partea șefilor.

Pești

Pentru cei din zodia Pești, este o zi în care se axează pe comunicare și reușesc să discute foarte bine cu cei din jurul lor, astfel că vor primi ajutorul de care au nevoie.

ADVERTISEMENT