Life

Horoscop Neti Sandu, joi, 24 iunie 2020. Peștii se tratează de o boală, Capricornii încep proiecte noi, iar Gemenii se îndrăgostesc

25.06.2020 | 08:09
Horoscop Neti Sandu joi 24 iunie 2020 Pestii se trateaza de o boala Capricornii incep proiecte noi iar Gemenii se indragostesc
ADVERTISEMENT

Horoscopul de joi, 24 iunie, prezentat de Neti Sandu, aduce noutăți pentru toate semnele zodiacale. Foarte multe persoane vor avea parte de vacanță, concediu și schimbări în această zi.

Gemenii vor avea schimbări pe plan sentimental. Capricornii încep proiecte noi.  Peștii au probleme de sănătate, dar încep un tratament care îi salvează.

ADVERTISEMENT

Fecioarele se vor întâlni cu o persoană dragă care le va aduce multe zâmbete.

Horoscop Neti Sandu, joi, 25 iunie

Horoscopul de astăzi aduce în prim plan câteva zodii, însă schimbări vor fi pentru toate semnele zodiacale. Fie că vorbim de bani sau partea emoțională, ori serviciu, astrele au pregătit noi întâmplări pe toate planurile.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 BERBEC

Este foarte posibil să faceți o mică excursie cu prietenii, așa cum o făceați pe vremuri. Poate vă mobilați casa, aduceți ceva în plus în locuința voastră, reparații sau chiar construiți ceva.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 TAUR

Sunt șanse mari să aveți un examen de dat, un test, care poate fi amânat, nu puteți ajunge. Vă vine un colet cu un act pe care trebuie să-l semnați, mergeți la sediul unei școli, instituție, poate vă achiziționați o casă, o mașină, chiar și un job nou.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 GEMENI

Cineva care vă iubește mult o să revină în viața voastră. O persoană fără de care nu puteți trăi nici voi. Este posibil să primiți niște bani, ceva bunuri, plătiți și niște facturi uitate. Puteți rămâne și fără bani. La voi e o chestiune de du-te vino cu banii.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 RAC

O să luați un tratament pentru o problemă de sănătate pe care o rezolvați. O să vă simțiți mai bine. Mai faceți un pas înainte în carieră. Lucrurile ajung pe făgașul cel bun. Recuperați timpul pe care l-ați pierdut până acum.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 LEU

Cineva o să vp aducă zâmbetul pe buze, aveți idei de afaceri pe care zilele acestea o să le tot puneți în balanță. Cei dragi vă vor fi alături și vă veți bucura de suportul lor, în special în momentele grele. Apropiații vor fi mai atenți la doleanțele voastre.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 FECIOARĂ

Veți fi răsplătiți pentru munca voastră, meritele vor fi recunoscute, veți încasa niște bani. Mai mult o recompensă. Vă veți ancora într-un proiect nou, cu oameni noi, dar trebuie să fiți atenți și să stabiliți niște condiții ca să nu vă treziți cu surprize nedorite.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 BALANȚĂ

Rezolvați niște probleme mai vechi, chiar vechi de o lună și un pic, apoi puteți pleca într-o vacanță, concediu, poate doar câteva zile de relaxare. O să aveți nevoie să puneți la punct anumite chestiuni, un dosar de angajare. Vi se vor cere niște documente.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 SCORPION

Cineva vă contactează cu vești. Poate de la un interviu, de la o școală, de la cineva care v-a găsit serviciu, în vederea demersului care trebuie făcut în acest context. O agenție de turism vă anunță în legătură cu biletele de călătorie rezervate, vă adaptați programul după niște schimbări.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

O persoană cu care ați avut un conflict reapare în viața voastră cu noi promisiuni. Relațiile cu prietenii se îmbunătățescși poate mergeți împreună în concediu. Reluați și niște activități împreună.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 CAPRICORN

Renegociați un contract, poate o activitate pe care o aveați în discuții la începutul pandemiei. Începeți un nou proiect. Ați adus și un plus de confort în locuința voastră, aveați fonduri rezervate pentru acest lucru.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

Vă caută o persoană care dorește un viitor împreună, își pune speranțe într-un viitor comun. Să vă descoperiți. Mai sunt și lucruri de rezolvat la serviciu pentru a încasa banii și apoi să vă apucați de un proiect nou care să aibă succes.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 PEȘTI

Aveți grijă de sănătate, pentru că medicii v-au avertizat. Sunt șanse să încasați niște bani, dar aveți și cheltuieli mai mari luna asta. Dar o să vă relaxați. Până acum nu ați mai cheltuit cu toată perioada asta.

ADVERTISEMENT