ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 24 iunie 2021. Capricornii se pot căsători

Horoscop Neti Sandu: joi, 24 iunie 2021. Sunt multe decizii de luat, iar Capricornii se pot căsători.
Autor: Andreea Marin | 24.06.2021 | 07:43
Horoscop Neti Sandu: joi, 24 iunie 2021. Capricornii se pot căsători
Horoscop Neti Sandu: joi, 24 iunie 2021. Capricornii se pot căsători. Sursa foto: Facebook

Horoscopul realizat de Neti Sandu arată că în ziua de joi, 24 iunie, trebuie să luăm foarte multe decizii și nu trebuie să lăsăm nimic la voia întâmplării.

ADVERTISEMENT

Vibrația acestei zile este cifra șase, iar sfatul zilei este să încercăm să devenim armonioși, prin conectarea la acele lucruri care ne ajută să o facem. Iată ce le așteaptă pe toate cele 12 zodii.

Horoscop Neti Sandu: joi, 24 iunie 2021. Ce anunță astrele

Berbec

Este o zi dedicată familiei pentru tine. Ieși în parc, la plimbare, la locul de joacă cu nepoții sau strănepoții și vor fi momente de bucurie.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii se preocupă de felul în care le arată casa în ziua aceasta. Pot chiar să achiziționeze o mobilă nouă, poate mai ieftină.

Gemeni

Stabilitate financiară pentru cei din zodia Gemeni, anunță horoscopul lui Neti Sandu. Te asociezi cu cineva pe plan profesional, poți semna un contract și vei câștiga bani de pe urma acestuia.

ADVERTISEMENT

Rac

Reușite foarte mari pentru cei din zodia Rac, dar acest lucru nu înseamnă că nu au muncit pentru ele, ci doar că răsplata lor a venit mai târziu de această dată.

Leu

Ai parte de niște interacțiuni ce se vor dovedi a fi foarte fructuoase, mai ales dacă sunt în plan profesional. Dacă ai de încheiat un contract sau de semnat niște acte, va fi un succes.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sunt șanse mari pentru acești nativi să plece de acasă, poate chiar din oraș sau din țară. Decizia le aparține lor, dar, este cert este faptul că o asemenea hotărâre îți va face mult bine.

Balanță

Reușești să treci peste faptul că ai vrut să ajuți pe cineva, dar gestul tău nu a fost apreciat, și, mai mult, tu ești cel care a rămas cu dureri de cap în urma acestuia.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Decizii importante pentru Scorpion. Trebuie să renunți la un contract, fie el de orice natură, și trebuie să vezi cu ce poate fi acesta înlocuit, fiindcă vrei să astupi acel gol rămas.

Săgetător

Cineva vrea să discutați despre planul afectiv și să vă spuneți clar care vă sunt sentimentele.

ADVERTISEMENT

Capricorn

În ceea ce privește relația cu partenerul, sunt șanse mari pentru anumiți nativi din zodia Capricorn să se căsătorească, în cazul în care sunt deja într-o relație stabilă.

Vărsător

Sunt multe tensiuni între tine și partenerul tău. Soluția este una simplă: plecați de acasă, la munte, la mare, într-o drumeție.

Pești

Decizi să mai cumperi lucruri pentru casă, poate chiar să faci o construcție afară, să te relaxezi acolo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!