Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 24 septembrie 2020. O zodie primește o sumă importantă de bani

24.09.2020 | 08:41
Horoscop Neti Sandu joi 24 septembrie 2020 O zodie primeste o suma importanta de bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul Neti Sandu pentru ziua de joi, 24 septembrie 2020, vine cu rectificări. Mai exact, semnele zodiacale sunt nevoite să achite obligațiile, morale sau financiare, pe care le au în momentul de față.

Numai așa nativii au șansa să se reinventeze, mai adaugă astrologul de la știrile Pro TV. Totodată, este o zi perfectă pentru zodii în context financiar, având șansa de a-și măriri considerabil veniturile.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 6 și aduce armonie în toate lucrurile care ne înconjoară. Iată, așadar, care sunt previziunile detaliate pentru această zi, pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 24 septembrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Cineva încearcă să vă convingă că sunteți exact ce-și dorește, mai trebuie să vezi și tu asta. Schimbări în afaceri din cauza partenerilor care nu au respectat unele promisiuni și înțelegeri.

ADVERTISEMENT

Taur

Este un moment ideal pentru a te muta într-o casă mai mare. Trebuie pregătită din timp camera copilului. Amenajează locuința astfel încât să te simți în largul tău, ai mână liberă.

Gemeni

O persoană din cercul de prieteni are sentimente pentru tine. Vezi dacă și tu simți în aceeași măsură. Activitate relaxantă alături de copii sau o mică excursie pe undeva la aer curat cu cei dragi.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu mai sta degeaba și avansează negocierile pentru un alt serviciu. Nu scăpa printre degete această șansă unică. Spre seară fă-ți timp pentru activități relaxante, aleargă în parc sau ieși cu rolele.

Leu

Ai ceva bani și îi dai numaidecât pe cumpărături. Comandă online, nu îți poți asuma să pierzi timpul degeaba. Posibil drum de făcut pentru a încheia unele socoteli în domeniul afacerilor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Colaborare inedită, pe lângă actualul loc de muncă. Doar așa vei avea mai mulți bani de buzunar. Ai grijă la banii adunați în cont, nu îi scoate dacă nu ai nevoie urgentă de ei.

Balanță

Ești ocupat până peste cap și trebuie să-ți împarți timpul între școală și serviciu. Ai tot amânat reparațiile din casă, dar acum le-a venit și lor rândul, mai ales că ai găsit un meseriaș bun.

Scorpion

Se anunță o chestiune de familie care nu suportă amânare, ci trebuie rezolvată cât mai repede. Reușite pe plan financiar, asta datorită unui loc de muncă care pe deasupra îți și place.

Săgetător

Cineva și-ar dori să porniți o afacere împreună, însă nu ești convins. Negociază înainte de a semna vreun contract. Cheltuieli neașteptate, nu te panica nu vei rămâne cu o gaură în buget.

Capricorn

Banii nu întârzie să apară. Primești o mărire de salariu sau ceva finanțe de la un job suplimentar. E posibil să ai de luat o decizie grea legat de un nou loc de muncă. Ce alegi: salariul motivant sau să fie mai aproape de casă?

Vărsător

Întâlnire cu o persoană care-și dorește să faceți echipă în afaceri. Posibil să vă înscrieți la un curs unde aveți de dat un examen sau un test. O să vă descurcați, dar trebuie să depuneți puțin efort la început.

Pești

Perioadă relaxată la serviciu datorită firii tale creative. Ai șansa să-ți refaci starea de spirit. Se anunță ceva datorii de plătit, ai grijă să le dai pe toate și să nu rămâi cu vreo restanță.

ADVERTISEMENT