Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 25 februarie 2021. Gemenii fac un salt în carieră

25.02.2021 | 07:21
Horoscop Neti Sandu joi 25 februarie 2021 Gemenii fac un salt in cariera
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua joi, 25 februarie 2021, le aduce zodiilor șansa de a vedea în cele din urmă rezultatele muncii lor, dar vin și cu proiecte noi. 

Renumitul astrolog al știrilor de la Pro TV mai transmite că cele 12 semne zodiacale au multe de spus și de arătat celor din jur pentru a dovedi că sunt capabile de lucruri mărețe.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 7, ceea ce înseamnă că înțelepciunea face toți banii. Descoperă în rândurile următoare care sunt previziunile detaliate pentru fiecare nativ la rând.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 25 februarie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

O să fii mai temperat cu cheltuitul furibund. Achiziționează doar strictul necesar pentru că ai nevoie de bani dacă vrei să pleci pe undeva.

ADVERTISEMENT

Taur

Sunt șanse mari să primești un supliment salarial sau un alt gen de recompensă. Ai muncit peste așteptările superiorilor și asta te stimulează.

Gemeni

Atragi atenția asupra ta prin ceva realizat de curând. Posibil să faci un salt uriaș în carieră pentru că se anunță șanse de promovare.

ADVERTISEMENT

Rac

Ți se restituie acei bani care au fost reținuți ilegal sau ai plătit de două ori o factură. Astăzi primești banii înapoi de unde trebuie.

Leu

Ai parte de o surpriză plăcută din partea cuiva care te vizitează. Vine cu un cadou sau poate te scoate în oraș la o întâlnire să îți facă o confidență.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se vede la orizont un parteneriat de afaceri, decide rapid ce vrei să faci. Nu ezita să răspunzi afirmativ, nu ai parte de niciun inconvenient, ci numai de avantaje.

Balanță

Poate te alături unui grup unde le ești de folos oamenilor aflați în impas. Bucură-te de rezultatul final pentru că se anunță unul de mare succes.

Scorpion

Întrevedere cu cineva care vă poate furniza o informație utilă, poate a găsit o casă pentru tine. Poate fi vorba de un agent imobiliar, dar nu neapărat.

Săgetător

Se observă un progres major la școală. Toate eforturile depuse în ultima vreme cu cei mici, online, se văd abia acum. Se descurcă frumos.

Capricorn

Vă puteți spori veniturile prin angajarea în altă parte. Colaborarea te ajută să stai liniștit, ai de unde să achiți facturile și ratele de la bancă.

Vărsător

Fiecare zi este o zi perfectă pentru reafirmare și reconsolidare a statutului. Posibil să te căsătorești, dacă nu ai făcut acest pas până acum.

Pești

Se poate să primești niște bani și o să-i investești în obiecte care erau pe lista de urgență. Sunt lucruri pentru casă pentru a fi mulțumită toată familia.

ADVERTISEMENT