Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 25 martie 2021. Scorpionul face cheltuieli majore pentru casă

25.03.2021 | 06:59
Horoscop Neti Sandu joi 25 martie 2021 Scorpionul face cheltuieli majore pentru casa
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de joi, 25 martie 2021, vine cu evenimente importante pentru zodii și mai ales, aduce consolidarea relațiilor. Se deschid uși noi. 

Totodată, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale se bucură de o perioadă cu spor în toate, oricât de complicate ar părea lucrurile la prima vedere.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 7, ceea ce înseamnă că o să ne ghidăm după intuiție ca să urmăm traseul de succes. Haideți, să vedem, în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru cei 12 nativi.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 25 martie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

O zi perfectă pentru a face rost de bani din surse colaterale. În sfârșit, ești la zi cu toate plățile, nu mai e nevoie să te împrumuți de la nimeni.

ADVERTISEMENT

Taur

O reușită în plan financiar. E posibil să semnați un contract bănos și o să aveți bani pentru cheltuielile zilnice, dar și pentru a pune deoparte.

Gemeni

Inițiativele tale sunt bine susținute de cei din jur atât la locul de muncă, cât și acasă. Dă drumul proiectelor care așteaptă de mult să iasă la iveală.

ADVERTISEMENT

Rac

E momentul să te reinventezi și să alegi ceva care să-ți aducă mai mulți bani pentru că ai crescut destul de mult sumele pe care le ai de plată.

Leu

Se anunță deplasări în interes de serviciu, ca să le dai de cap unor probleme. Pune lucrurile în ordine dacă vrei să ajungi cu bine la finish.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Reglează comunicarea cu grupul de prieteni și nu lăsa nimic nedisecat. Scapă de lucrurile care nu-ți convin, să fie armonie în relația cu ceilalți.

Balanță

Se anunță o perioadă lejeră la serviciu și o să lucrezi cu plăcere. Dă drumul creativității dacă îți dorești să iasă produse de calitate extra.

Scorpion

E nevoie de niște cheltuieli mari pentru a pune casa la punct. Posibil să zugrăvești sau să achiziționezi niște obiecte utile pentru uz casnic.

Săgetător

Ai multe lucruri de rezolvat, dar te miști rapid și cu eficiență. Nu rămâi cu restanțe și chiar faci progrese pe mai multe planuri.

Capricorn

Un proiect nou la orizont. Pune-ți toată priceperea la bătaie, să fie mulțumiți și beneficiarii. Numai așa te bucuri de continuitate.

Vărsător

E bine să fii mai protector cu partenerul de viață, care este prins cu diverse treburi complicate. Ai grijă să nu iasă scântei.

Pești

E o alchimie sufletească, în schimb nu se poate spune la fel cu reamenajarea de acasă. Poate faci comandă de diverse lucruri pentru interior.

ADVERTISEMENT