Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 26 august 2021. Surprize pentru nativul Berbec

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 26 august 2021. Află care sunt previziunile astrologului de la Pro TV pentru fiecare nativ.
26.08.2021 | 07:54
Horoscop Neti Sandu joi 26 august 2021 Surprize pentru nativul Berbec
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru joi, 26 august 2021. Vibrația zilei este 8 iar nativii vor fi mai atenți la cheltuieli. De asemenea, aceștia vor rezolva problemele care nu le dau pace, conform astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: joi, 26 august 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Poate e o zi specială și primești cadouri sau reapare cineva după mult timp. Prezența unei persoane o să-ți aducă mai mult optimism, faceți schimb de idei legate de afaceri.

ADVERTISEMENT

Taur

Le faci o surpriză copiilor și îi duci unde își doresc la finalul săptămânii. Ai inspirație și poate pui în practică o idee care să-ți aducă și bani.

Gemeni

Cineva apare în viața ta și îți transmite un mesaj afectiv. Ai șansa de a achiziționa la reducere niște piese de mobilier, electrocasnice sau gadgeturi pentru tine sau cei dragi.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate le faci o vizită rudelor, mai ales că urmează un eveniment în familie și o să vă reuniți. Te pregătești de o excursie și ai putea lua laptopul cu tine, în caz că e nevoie să lucrezi.

Leu

Niște prieteni vechi insistă să vă revedeți, mai ales că nu te-au văzut de mult timp. Vin niște bani, poate de la job sau din colaborări, fie ți se restituie o sumă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate semnezi niște contracte de colaborare și ai câștiguri mari cu ajutorul lor. Faci rost de bani în plus și o să poți achiziționa lucrurile de care ai nevoie și pe care nu ți le permiteai.

Balanță

O persoană care aștepta un semn de la tine revine și nu vrei să ratezi șansa de a avea o relație. Cineva te caută și îți acordă atenție, dar nu-i dai niciun răspuns până nu îți dai seama ce sentimente ai.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Sunt oameni în jurul tău care vor să petreacă mai mult timp împreună cu tine, pentru că aveți multe lucruri în comun. Primești bani în plus la muncă și poate pleci undeva la finalul săptămânii.

Săgetător

Ai putea să strângi grupul de prieteni și să plecați undeva, dacă mai aveți zile libere. Sunt șanse să iei o primă la locul de muncă pentru că superiorii își dau seama câte eforturi ai depus.

Capricorn

Cineva te invită să-i faci o vizită în alt oraș și accepți să mergi în weekend. Poate rezolvi niște chestiuni mai vechi și primești bani pentru asta. Poate aveai nevoie de bani, mai ales dacă ai făcut investiții mari.

Vărsător

Poate cineva te anunță că este prin zonă și o să petreceți timp împreună, ieșiți undeva. Recuperezi niște bani și ai de gând să pleci undeva la finalul săptămânii, să scapi de stres.

Pești

Cineva te cucerește și îți convine această situație, mai ales că nu se întâmplă des. Vin bani, dar și cheltuieli și planuri de weekend, poate cineva te invită într-o excursie.

ADVERTISEMENT