Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 26 noiembrie 2020. Peștii sunt îngropați în datorii

26.11.2020 | 07:42
Horoscop Neti Sandu joi 26 noiembrie 2020 Pestii sunt ingropati in datorii
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de joi, 26 noiembrie 2020, aduce o zi cu peripeții, însă zodiile au prezență de spirit și le iese tot ce-și propun. 

De asemenea, renumitul astrolog al știrilor de la Pro TV mai adaugă că zodiile au parte de colaborări de succes și chiar reușite legat de bani.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 8 ceea ce înseamnă că nativii trebuie să-și păzească buzunarele, să nu cheltuie prea mult.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 26 noiembrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Ai o agendă extrem de încărcată. Este foarte posibil să-ți consumi energia în toate direcțiile. Îți este greu să te focusezi pe un singur obiectiv.

ADVERTISEMENT

Taur

Interacționezi cu mai multe persoane legat de domeniul afacerilor. Puneți mână de la mână și totul va ieși bine. Această șansă îți aduce și strălucire.

Gemeni

E momentul să iei o decizie radicală legat de viața de cuplu. Poate ar fi timpul să rezolvați problema locuitului și să decideți unde să stați mai departe.

ADVERTISEMENT

Rac

Vești bune legat de copii. Poate veți deveni părinți în perioada următoare sau vi se poate încredința custodia unui copil după divorț. Pare să fie o luptă câștigată deja.

Leu

Cumpărături noi pentru interiorul locuinței. Împarte camera de zi în așa fel încât să fie un loc de joacă pentru copii, dar și un birou pentru munca de acasă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Munca în echipă, în colectivitate, îți poate aduce rezultatele scontate. Se anunță șanse mari să prelungești un contract care ți-a adus beneficii.

Balanță

Reamintește-le superiorilor că ți-au promis niște bani. Nu aștepta să se încheie anul. Ia atitudine dacă vezi că șefii nu aduc vorba de mărirea de salariu.

Scorpion

Inițiative de toată lauda. Se găsește sigur cineva care îți va întinde o mână de ajutor. În felul acesta ești scutit de un efort. Se anunță succes.

Săgetător

O persoană te tentează cu un proiect bănos. Nu ezita și acceptă munca în paralel dacă simți că nu o duci prea bine la capitolul financiar.

Capricorn

Mizezi totul pe o singură carte. Norocul este de partea ta, s-ar putea să ai succes neașteptat. Ghidează-te mai mult după intuiție și alege exact ce trebuie.

Vărsător

S-ar putea să fi apreciat la scenă deschisă de superiori, motiv pentru care urci încă o treaptă în carieră. Poate chiar capeți o funcție importantă.

Pești

Fă un împrumut sau găsește o variantă care să te scoată din impasul datoriilor. Numai așa te poți descurca cu cheltuielile pe final de an.

ADVERTISEMENT