Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 28 octombrie 2021. Berbecul ia o decizie legată de carieră

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 28 octombrie 2021. Află care sunt previziunile pentru fiecare zodie în această zi.
28.10.2021 | 07:39
Horoscop Neti Sandu joi 28 octombrie 2021 Berbecul ia o decizie legata de cariera
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintp horoscopul pentru joi, 28 octombrie 2021. Vibrația zilei este 1, iar nativii trebuie să-și facă curaj să încerce lucruri noi, spune astrologul de la Pro TV. Este o zi cu reușite pentru unele zodii.

Horoscop Neti Sandu: joi, 28 octombrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

O persoană care a încercat să se apropie de tine revine și nu are de gând să renunțe. Discuți cu niște angajatori și decizi dacă vei lucra cu ei sau rămâi la actualul job.

ADVERTISEMENT

Taur

E momentul să ai o discuție sinceră cu persoana iubită. Cauți ceva de lucru în plus ca să te asiguri că cei dragi au tot ce le trebuie și poate investești și în casă.

Gemeni

Apare cineva care își dorește o relație serioasă cu tine și nu spui nu. Vin niște bani și le iei celor dragi cele necesare ca să aibă parte de mai mult confort pentru munca sau învățatul de acasă.

ADVERTISEMENT

Rac

Se poate să-ți intre niște bani pe care nu credeai că-i vei primi înapoi. Poate ți se pregătește o surpriză și ai suficientă energie pentru a face lucrurile pe care le tot amânai.

Leu

Ai examene sau evaluări pe care le vei trece cu brio. Investești bani pentru a-ți renova casa și să ai un mediu așa cum îți place, astfel încât să merite efortul financiar.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Încerci să termini treburile gospodărești ca să ai timp de odihnă, poate ai musafiri în weekend. Discuți cu șefii, le ceri o mărire de salariu pentru că știi cât de mult ai muncit în ultima perioadă.

Balanță

Rudele apropiate au nevoie de ajutorul tău și nu eziți nici măcar o clipă. Ai mult de lucru și poate cei din jur îți vor acorda o mână de ajutor, ca să ai timp și de pauze.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Te implici într-o colaborare care are rezultate bune și te bucuri, iei niște bani ca să ai parte de relaxare în weekend. Oamenii vor să lucreze cu tine și ai de unde alege următoarea sursă de venituri.

Săgetător

Poate planifici ceva pentru finalul săptămânii ca să te relaxezi. Ai o stare bună datorită unei persoane care îți împărtășește iubirea. Dacă nu există cineva, atunci s-ar putea să apară.

Capricorn

Poate mergi la un interviu pentru un job sau concurezi pentru un post de conducere, iar rezultatele vor fi bune. S-ar putea să te lansezi cu ceva nou și să ai succes.

Vărsător

S-ar putea să pleci undeva în weekend, poate fi și un eveniment de familie. Primești o ofertă pe care nu o poți refuza, o afacere care să-ți asigure venituri mari pe termen lung.

Pești

Cineva te invită în oraș ca să discutați despre afaceri. Ai putea lua un împrumut ca să-ți schimbi mașina, dacă nu și casa, sau ai putea amâna totul până la anul.

ADVERTISEMENT