Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 29 aprilie 2021. Gemenii găsesc ceva suplimentar de muncă

29.04.2021 | 07:19
Horoscop Neti Sandu joi 29 aprilie 2021 Gemenii gasesc ceva suplimentar de munca
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru joi, 29 aprilie 2021, aduce o zi cu numeroase schimbări atât în plan profesional, cât și în cel personal. 

De asemenea, astrologul de la știrile Pro TV mai anunță că zodiile se pot bucura de câștiguri și bani. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 2.

ADVERTISEMENT

Evenimentele și întâmplările pentru această zi sunt relatate în rândurile de mai jos. Descoperă și tu care sunt previziunile complete pentru fiecare nativ!

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 29 aprilie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Te pregătești de niște schimbări în locuință. E momentul să investești bani, poate chiar îți schimbi casa și atunci poate faci un credit.

ADVERTISEMENT

Taur

Sunt șanse mari să te bucuri de niște avantaje uriașe la serviciu. Superiorii sunt dispuși abia acum să îți acorde niște bani în plus, pentru că meriți.

Gemeni

Lucrezi în paralel cu serviciul, găsești niște lucruri care să ți se potrivească. Muncești cu drag și totul este lejer, nicidecum o corvoadă.

ADVERTISEMENT

Rac

E momentul să începi o viață nouă. Scoate la iveală toată gama de calități pe care le-ai ținut ascunse până în clipa de față.

Leu

Te contactează niște oameni care visează la un parteneriat cu tine. Ești căutat pentru forța de muncă, dar și pentru creativitate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E posibil să vină cineva pe la voi în vizită și poate veni și cu daruri. Se pare că v-a lipsit destul de mult persoana respectivă.

Balanță

Ești în formă maximă și poți ieși la rampă cu ceva care să facă impresie bună. E momentul să te bucuri de câștiguri și aprecieri.

Scorpion

Bani și o posibilă negociere pentru un loc de muncă mai bine plătit. Dacă simți că trebuie să faci o schimbare de macaz, poți face pasul.

Săgetător

Ai niște idei de afaceri și sunt șanse mari să găsești niște oameni care să ți se alăture. Puteți pune totul în practică, să vă faceți cunoscute planurile.

Capricorn

Un proiect mai vechi prinde contur și reușești să-ți umpli timpul liber cu activitatea respectivă. Poate fi o pasiune care să te delecteze.

Vărsător

Fii receptiv la sugestiile șefilor care îți dau ceva nou de făcut. Poate fi o nouă provocare pentru tine, dar și o șansă în carieră.

Pești

Ai ținut secret multe lucruri care te deranjau în relația sentimentală, iar acum devin prea evidente. E cazul să nu le mai ignori deloc.

ADVERTISEMENT