Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 3 decembrie 2020. Leul face rost de bani

03.12.2020 | 07:46
Horoscop Neti Sandu joi 3 decembrie 2020 Leul face rost de bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de joi, 3 decembrie 2020, le aduce celor 12 semne zodiacale un alt viitor care să țină pasul cu vremurile cu acum. 

De asemenea, cunoscutul astrolog al știrilor de la Pro TV mai anunță că nativii se bucură de toate șansele care le ies în cale perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 3 ceea ce înseamnă că zodiile se bazează foarte mult pe comunicare pe parcursul întregii zile.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 3 decembrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Sunt șanse mari să pleci pe undeva la final de săptămână. Asigură-te că este totul pregătit, dă telefoanele necesare. Nu rata această plimbare scurtă..

ADVERTISEMENT

Taur

Relația cu partenerul de viață este din ce în ce mai bună. Căldura și afecțiunea din cuplu sunt pe ordinea de zi. Te gândești serios să faci următorul pas, poate chiar nunta.

Gemeni

Nu duci lipsă de oferte de muncă. Bate palma cu angajatorul care te propulsează în carieră. Nu te grăbi însă și reia acest subiect în luna ianuarie.

ADVERTISEMENT

Rac

Se poate să iei ceva bani. Nu este exclus să mergi la cumpărături pentru Moș Nicolae și pentru alte persoane în general. Copiii au nevoie de multe lucruri, în general.

Leu

Lucrează la ceva care să fie valorificat perioada aceasta, nu pierde timpul degeaba. Poate vinzi ceva în online și reușești să faci rost de bani.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ia ceva bani din economiile strânse și cumpără unele lucruri și obiecte pentru casă. Confortul te va ajuta să lucrezi mult mai bine de acasă.

Balanță

Rezultate favorabile la școală. S-ar putea să ai de dat unele teste și examene. Nu-ți face griji pentru aceste etape, îți merge foarte bine.

Scorpion

Ai o stare de bine excelentă mulțumită unei persoane care îți face inima să vibreze. Relația promite, vezi pe ce drum merge în continuare.

Săgetător

Inspirație și creativitate din plin. Sunt șanse mari să pui bazele unei colaborări de succes. Și uite așa mai înaintezi încă un pas în carieră. Ieși la rampă!

Capricorn

Interacțiunile cu cei din jur te ajută să faci rost de finanțe pentru sărbătorile de iarnă. Dispui de bani, dă o tură prin magazine pentru mici cadouri pentru cei dragi.

Vărsător

Organizează o strângere de fonduri care să-ți ofere satisfacții sufletești din plin. S-ar putea să găsești sponsorizare și pentru cadourile unor copii.

Pești

În sfârșit, faci rost de mulți ani. Poate vinzi un obiect scump care să te ajute să pui ceva deoparte. Se cere atenție și prudență la volan, nu risca o amendă.

ADVERTISEMENT