Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 4 februarie 2021. Balanța are parte de bani, dar și de cheltuieli

04.02.2021 | 07:46
Horoscop Neti Sandu joi 4 februarie 2021 Balanta are parte de bani dar si de cheltuieli
ADVERTISEMENT

Horoscopul Neti Sandu pentru ziua de joi, 4 februarie 2021, spune că zodiile vor înțelege dedesubturile unor situații și așa le vor rezolva mult mai ușor. 

De asemenea, cunoscutul astrolog de la Pro TV mai transmite că nativii vor beneficia de un ghidaj foarte bun pe parcursul acestei zile.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 4, ceea ce înseamnă că semnele zodiacale pun suflet în tot ceea ce au de făcut. Previziunile detaliate sunt relatate mai jos, descoperă-le și tu!

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 4 februarie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Ai oameni frumoși lângă tine, care muncesc cot la cot pentru visele și idealurile tale, dar și binele celor din jur. O fundație bună se așază.

ADVERTISEMENT

Taur

Astrele anunță că este momentul tău de relansare. Poate fi cu strălucire, dar și cu zbucium. Adevărata valoare îți este apreciată în cele din urmă.

Gemeni

Acte de semnat, examene, dar și deplasări în altă localitate pentru a rezolva sarcinile de pe ordinea de zi. Uneori e musai să faci câteva drumuri.

ADVERTISEMENT

Rac

Vin bani, motiv pentru care vă interesați de datoriile și facturile adunate până acum. E momentul să fie achitate pentru a fi la zi cu totul.

Leu

Asociere neașteptată cu alți oamenii, unii mai buni decât cei care ți-au fost alături până acum. Ai ambiții mari și este posibil să atingi o altă cotă valorică.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești acaparat cu totul de muncă, dar ai noroc că succesul e chiar după colț. Pui foarte mult suflet, miza e mare, iar banii nu vor întârzia să apară.

Balanță

Se anunță ceva bani, dar și cheltuielile sunt unele pe măsură. Fii chibzuit și mergi măcar 2-3 zile la munte sau cumpără lucruri pentru casă.

Scorpion

V-ați apucat să reamenajați și să reparați lucrurile prin casă. Nu e nevoie de deplasări, totul se poate comanda online acum. Profitați din plin.

Săgetător

Munca în echipă te ține în priză și îți aduce cele mai frumoase beneficii, chiar și dacă coordonezi totul de la distanță. Serviciul e pe primul plan.

Capricorn

Cereți-ți drepturile și banii. Folosește orice formă de atac, chiar și în instanță dacă e cazul. E momentul să se facă în sfârșit dreptate.

Vărsător

Ziua aduce proiecte noi și vechi la orizont care te ajută să câștigi bani și capital de imagine. E anul tău special, profită din plin de asta.

Pești

Studii, examene și cursuri, în paralele cu locul de muncă. Trage tare perioada asta, mai ales că acestea te ajută și se fac de acasă, online.

ADVERTISEMENT