Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 7 ianuarie 2021. Balanța intră în posesia unei sume de bani

07.01.2021 | 08:09
Horoscop Neti Sandu joi 7 ianuarie 2021 Balanta intra in posesia unei sume de bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de joi, 7 ianuarie 2021, aduce foarte multe motive de sărbătoare.  Bunătatea și vorbele bune sunt la ordinea zilei.

Cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale au daruri pentru toți cei din jurul lor. De altfel, nativii sunt răsplătiți pentru faptele lor bune.

ADVERTISEMENT

Cerul le transmite zodiilor bunătatea lui, în timp ce vibrația zilei, reprezentată de cifra 7, le oferă semnelor zodiacale atingerea unui prag al înțelepciunii.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 7 ianuarie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Șanse mari de reluare a unor negocieri care se pot încheia cu semnarea unui contract. Ai ce lucra în perioada următoare, vei fi foarte ocupat.

ADVERTISEMENT

Taur

Provocări noi la orizont. Accesează resursele interioare pentru a face față cu brio acestora. Unele lucruri se pot schimba în bine.

Gemeni

Un ajutor uriaș vine din partea colegilor de la serviciu sau chiar de la prieteni. Sprijinul este bine venit, în felul acesta închei ce aveai de rezolvat.

ADVERTISEMENT

Rac

Angajatorul care ți-a promis un loc de muncă în trecut te sună și îți propune ceva de nerefuzat. Începe treaba imediat și te vei bucura de succes.

Leu

Simți nevoia să fii împins de la spate de oameni importanți legat de o anumită afacere. Urgentează treaba și banii vor veni numaidecât.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești nevoit să pleci la drum, unele chestiuni nu pot fi rezolvate prin telefon sau mail. Asigură-te că sunt respectate toate regulile acolo unde ajungi.

Balanță

Ajung niște bani în posesia ta, dar trebuie să-i dai pe facturi sau poate chiar pe cadouri pentru persoane care-și serbează ziua numelui.

Scorpion

Posibilă negociere dură. Ieși în față și spune-ți punctul de vedere într-o chestiune legat de domeniul afacerilor. Impune-te mai mult.

Săgetător

Ai o stare de bine excelentă. Radiezi de fericire de când ai găsit persoana lângă care te vezi întreaga viață. Un drum frumos împreună.

Capricorn

Bani și avantaje ivite din senin. Poate fi vorba de niște privilegii foarte importante, profită de această oportunitate unică în viață.

Vărsător

Sunt ceva treburi neîncheiate care necesită să fie rezolvate urgent. În caz contrar riști să fii taxat aspru de superiorii de la locul de muncă.

Pești

Primești niște bani pe care-i aștepți din decembrie. Nu stau prea mult în buzunar pentru că îi cheltui rapid pe cumpărături și diverse cadouri.

ADVERTISEMENT