Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 9 iulie 2020. Fecioara începe o colaborare de succes

09.07.2020 | 08:27
Horoscop Neti Sandu joi 9 iulie 2020 Fecioara incepe o colaborare de succes
ADVERTISEMENT

Neti Sandu ne spune care sunt evenimentele de care au parte joi, 9 iulie 2020, cele 12 zodii. Potrivit astrologului horoscopul acestei zile vine cu investiții și planuri de afaceri de succes, dar și reușite pe plan sentimental.

Horoscopul realizat de astrologul de la Pro TV aduce vești importante pentru anumiți nativi care nu mai bat pasul pe loc și reușesc să îndrepte lucruri și situații de care s-au lovit în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Cât despre vibrația zilei aceasta este 9 aducând semnelor zodiacale o panoramă extrem de frumoasă asupra situațiilor pe care le întreprind. Află și tu ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

Horoscop realizat de Neti Sandu pentru joi, 9 iulie 2020, pentru toți nativii

Berbec

Ești în căutarea unei rezervări pentru o vacanță în doi, ocazie bună pentru a duce copiii la bunici. Nu strică să mai repari una alta prin casă, să reamenajezi.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai câteva drumuri de făcut pentru reînnoirea unui acte: buletin, pașaport etc. Nu uita că ai câteva documente de semnat sau un examen de dat.

Gemeni

Ocazie perfectă pentru a încheia socotelile cu fostul angajator pentru a începe în altă parte. Lucruri neprevăzute de cumpărat, o să intrați la cheltuială.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai câteva datorii mai vechi de achitat, vezi cum faci rost de bani. Este foarte posibil să primești o ofertă de muncă care să te intereseze, nu o rata.

Leu

Nu strică să vezi dacă te potrivești cu persoana care te place. Mergeți împreună în vacanță, pune-ți ordine în gânduri și revino acasă cu mintea limpede.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cineva îți propune o afacere care nu trebuie ratată. Întâlnirea cu acesta pot fi de bun augur, faceți schimb de idei. Ai putea începe munca chiar în zilele următoare, depinde de tine.

Balanță

Discuție sinceră și deschisă cu o persoană care ți-a greșit. Spune tot ce ai pe suflet și repară ce ai făcut rău. Încearcă să nu faci risipă de bani și să cauți mereu reduceri, orice ai avea nevoie.

Scorpion

Ești tot mai interesat să-ți aprofundezi studiile. Caută specializarea care te atrage cel mai mult. Niște urgențe apărute pe ultima sută de metri te fac să-ți reprogramezi concediul.

Săgetător

În sfârșit, problemele judiciare se încheie și te poți gândi la achiziționarea unei case sau a unei mașini. Bucurie mare în urma unei revederi cu o persoană din cercul de prieteni.

Capricorn

Nu arunca banii de fereastră, investește-i în confortul de acasă, se vor bucura toți. Nu duci lipsă de oferte de muncă, iar banii nu vor întârzia să apară.

Vărsător

Înainte de a pleca în vacanță asigură-te că mașina funcționează cum trebuie. Tu ești pregătit, însă ceilalți mai au de rezolvat unele sarcini, chiar tu i-ai delegat.

Pești

Cadou sau surpriză neașteptată din partea unei persoane. Un prieten căruia i-ai dat bani cu împrumut te caută să ți-i dea înapoi.

ADVERTISEMENT