Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 1 februarie 2021. Reușite profesionale pentru Gemeni

01.02.2021 | 08:42
Horoscop Neti Sandu luni 1 februarie 2021 Reusite profesionale pentru Gemeni
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru luni, 1 februarie 2021, preconizează o zi benefică pentru concentrarea pe proiectele care se vor dovedi câștigătoare. Totuși, astrologul spune că trebuie să fim pregătiți și pentru surprize.

Neti Sandu anunță că vibrația zilei este cifra 1. Acest lucru face ca ziua să fie una potrivită pentru schimbări sau reconfigurări de traseu.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 1 februarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ziua poate să aducă o întânire cu o persoană care vă simte lipsa. O să vină cu propunerea să vă vedeți în carne și oase, poate virtual ați făcut-o deja.

Taur

Oferiți o mână de ajutor unei persoane apropiate. I-ați promis că o ajutați, poate cu o livrare sau plata unei facturi, pentru a-i scuti niște drumuri.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ziua aduce o reușită la un test sau un interviu. Treceți cu brio peste provocări și progresați în viața profesională.

Rac

Aveți planuri mărețe cu privire la o achiziție însemnată. Vă gândiți la o nouă locuință, iar în cazul în care nu o s-o vindeți pe actuala, o să faceți un credit bancar.

ADVERTISEMENT

Leu

Apare sensația că v-ați grăbit în emiterea unor păreri despre o persoană pe care o știți de puțină vreme. Dorința ca totul să meargă bine v-a făcut să vă creați false așteptări.

Fecioară

Sunt lucruri care trebuie decise la nivelul familiei și toată lumea le pune în cârca voastră. Simțiți intens o obligație de a vă ocupa de aspectele importante, fără a-i dezamăgi.

ADVERTISEMENT

Balanță

Dedicați timp unui proiect important, unul de suflet. Se poate să vină și bani, pe parcusul acestui an, din acest lucru.

Scorpion

Sunt unele situații care nu sunt prea plăcute, în ceea ce vizează relația cu partenerul de viață. Dacă există iubire, veți trece cu brio peste ele.

Săgetător

Aveți de gând să faceți o schimbare în zona studiilor, poate veți schimba profilul. Este necesară plata unor taxe sau susținerea unor diferențe.

Capricorn

Vin schimbări în viața profesională. E posibil să renunțați la o colaborare pentru o alta, care se anunță reușită.

Vărsător

Perspectivele vă pot fi însuflețite de o nouă și neașteptată apariție în viața voastră, chiar a unui om care are intenții frumoase.

Pești

Ziua aduce speranța unei șanse la fericire, odată cu pășirea într-o nouă poveste de dragoste, pe care intenționați să-o faceți.

ADVERTISEMENT