Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 1 noiembrie 2021. Berbecii trebuie să-și dozeze energia

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 1 noiembrie 2021. Iată ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie.
01.11.2021 | 08:01
Horoscop Neti Sandu luni 1 noiembrie 2021 Berbecii trebuie sasi dozeze energia
Horoscop Neti Sandu: luni, 1 noiembrie 2021. Berbecii trebuie să-și dozeze energia. Sursă foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu aduce vești bune. Toți nativii trebuie să fie perseverenți și dacă au nevoie să ceară ajutorul prietenilor. Este o zi reușită.

Potrivit astrologului de la Pro Tv vibrația zilei este 1. Asta înseamnă că o putem lua de la început cu încredere.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: luni, 1 noiembrie 2021. Berbecii trebuie să-și dozeze energia

Berbec

Este posibil să achiziționați tot felul de lucruri pentru casă, dar și pentru cei mici după ce primiți o sumă de bani. Trebuie să vă dozați energia pentru că aveți o grămadă de lucruri de rezolvat la birou.

Taur

Ați cheltuit până acum în exces, așa că aveți nevoie de bani. Este posibil să găsiți o colaborare. Poate vă împăcați cu o persoană cu care v-ați judecat în trecut.

ADVERTISEMENT

Gemeni

O zi destul de bună. Vă înțelegeți foarte bine cu partenerul care vă susține și vă înțelege. Aveți de muncă la birou, dar este o atmosferă frumoasă și asta vă ajută. Primiți niște bani.

Rac

Vreți să vă relansați în carieră și veți fi ajutați de niște prieteni. S-ar putea să reușiți să adunați și o sumă frumoasă de bani și de la serviciu și din alte activități.

ADVERTISEMENT

Leu

O perioadă foarte bună în plan sentimental. Partenerul este mereu alături de voi. S-ar putea să plecați într-o călătorie pentru o colaborare. Mergeți în alt oraș sau în altă țară.

Fecioară

Aveți o perioadă mai agitată, dar s-ar putea să apară o persoană care să vă ajute. Încasați bani, dar îi cheltuiți pe toți pentru că apar tot felul de situații neprevăzute.

ADVERTISEMENT

Balanță

Vi se recunosc meritele, s-ar putea să primiți chiar și o distincție. În cazul în care vă asociați cu o persoană în care aveți încredere o să aveți succes.

Scorpion

Aveți de făcut unele lucruri prin casă și dacă nu vă pricepeți chemați ajutoare specializate. Trebuie să discutați cu șefii sau autoritățile pentru a lămuri o chestiune. Nu vă plac regulile pe care le-au impus.

Săgetător

S-ar putea să aveți parte de o nouă provocare la locul de muncă pentru că primiți un proiect nou. În această perioadă vă puteți relansa, chiar dacă s-ar putea să înfruntați unele situații dificile.

Capricorn

Aveți grijă să nu depășiți bugetul. O să cheltuiți bani pentru unele lucruri de care au nevoie copii, sau pentru cele necesare pentru iarnă.

Vărsător

Primiți o sumă de bani așa că luați tot felul de lucruri pentru casă. S-ar putea să fiți nevoiți să faceți un drum pentru a rezolva niște lucruri legate de un contract.

Pești

Vă întâlniți cu o persoană care v-a lipsit. În cazul în care aveți nevoie de un sfat pentru afacerea voastră vorbiți cu prietenii.

ADVERTISEMENT