Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 11 octombrie 2021. Câștiguri financiare pentru mai mulți nativi

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 11 octombrie 2021. Mai mulți nativi se bucură de câștiguri financiare în prima zi a săptămânii.
11.10.2021 | 07:46
Horoscop Neti Sandu luni 11 octombrie 2021 Castiguri financiare pentru mai multi nativi
ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce horoscopul pentru luni, 11 octombrie 2021. Vibrația zilei este 11, iar nativii vor fi mai înțelepți. De asemenea, este o zi cu rezolvări, potrivit astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: luni, 11 octombrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Treci peste niște lucruri spuse la nervi în relația de cuplu. Mai lași de la tine în relația cu partenerii de afaceri, dacă sunt negocieri, dar nu vrei ca totul să fie în mâinile lor.

ADVERTISEMENT

Taur

Faci calcule astfel încât să-ți ajungă banii atât pentru cheltuielile curente, cât și pentru o nouă garderobă. Poate primești acordul pentru o activitate care ți-ar putea aduce bani în plus la job.

Gemeni

Primești aprecieri pentru o muncă în afara jobului, poate e vorba de un hobby care îți asigură niște bani în plus. Ești pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită și faceți planuri pe termen lung.

ADVERTISEMENT

Rac

Se poate să ai parte de câștiguri suplimentare și o să te bucuri de confort financiar. Ai mai multă grijă de tine, simți nevoia să faci niște schimbări de aspect ca să ai o stare de spirit mai bună.

Leu

Se rezolvă o situație de la școală legată de tine sau de copii. Comunici mai bine cu partenerii de afaceri, niște idei mai vechi prin contur abia acum.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cumperi câteva lucruri noi pentru acasă, vrei să creezi un alt ambient. Se poate să primești niște bani în plus și să te descurci cu cheltuielile din această perioadă, mai ales că ai intrat și în economii.

Balanță

Ai parte de o reușită, poate iei un examen, un calificativ, poate ți se dă un act de care aveai nevoie. Te bucuri de stabilitate în plan financiar, poate primești bani din alte surse sau ai alt job, poate noi colaborări.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Un angajator te contactează și te gândești dacă să accepți sau nu oferta, ar putea fi câștiguri mari. Poate primești bani ca să te ocupi de rate și facturi. Ai grijă de sănătatea ta, dar și a celor dragi.

Săgetător

Niște oameni pe care te bazezi de obicei te vor ajuta să ieși dintr-o situație dificilă. Apar noutăți și descoperi noi mijloace să câștigi mai mulți bani și să te bucuri de vizibilitate.

Capricorn

Poate te înscrii la niște cursuri, ai de gând să te perfecționezi într-un anumit domeniu. Primești acordul de a te relansa în afaceri, așa că ai parte de o relansare.

Vărsător

Ți se răsplătesc niște eforturi mai vechi și vei avea mai multă încredere în tine. Primești o invitație într-o excursie, poate e ziua de naștere a cuiva apropiat sau un prieten apropiat vrea să te vadă.

Pești

Primești rezultatul unor analize medicale și o să afli dacă totul e bine sau trebuie să urmezi un tratament. Iei din banii de rezervă ca să le cumperi celor dragi ce le-ai promis, mai ales dacă e vorba de copii.

ADVERTISEMENT