Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 12 aprilie 2021. Mai multe zodii se bucură de bani

12.04.2021 | 07:19
Horoscop Neti Sandu luni 12 aprilie 2021 Mai multe zodii se bucura de bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru luni, 12 aprilie 2021, le aduce celor 12 semne zodiacale o zi cu numeroase câștiguri datorită Lunii Nouă. 

De asemenea, renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că începutul de săptămână aduce bani și satisfacții de tot felul.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 3. Descoperă în cele ce urmează care sunt previziunile complete pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 12 aprilie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Se rezolvă unele dintre problemele care ți-au dat mari dureri de cap. Se anunță bani, precum și acces la o zonă la care aspiri de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Taur

E o resuscitare, în sfârșit ai parte de bani. Ți se propune o colaborare care ți se potrivește, e perfectă pentru a-ți pune în valoare calitățile.

Gemeni

Te bucuri de idei, iar cei din jur te ajută să le pui numaidecât în practică. În felul aceasta faci rost de bani, dar nu uita să fii atent și la sănătate.

ADVERTISEMENT

Rac

E bine să ai proiecte de rezervă cu care să poți ieși la rampă dacă se ivește ocazia. Este o zi numai bună pentru a negocia.

Leu

Te descurci de minune la slujbă, la școală sau la examene. Primești oferte numeroase ca să mai vii și cu altceva nou în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Întâlnire cu o persoană cu care dezbați o problemă contractuală, asta dacă nu se poate rezolva totul la un telefon, ca să fiți în siguranță deplină.

Balanță

Interacțiune cu oameni care pot lucra cot la cot cu tine. Oferiți-vă sprijin unii altora, indiferent de natura muncii, de serviciu sau particulară.

Scorpion

E posibil să primești niște bani și să fii preocupat de cadouri sau ce să pui pe masa de sărbători. E momentul să faci un buget de care să ții cont.

Săgetător

Încă te mai gândești la oferta de muncă primită. O poți accepta dacă are toate condițiile tale sau poate reiei negocierile cu cealaltă parte.

Capricorn

Rezolvi diverse aspecte care țin de casă și gospodărie, pot fi și treburi administrative. Nu este exclus să te interesezi de o altă locuință, vrei să vezi prețurile.

Vărsător

Munca în colectivitate îți aduce satisfacții și bani. În felul acesta mai faci un pas în carieră, poate nu ai primit onorurile cuvenite.

Pești

E nevoie de demersuri suplimentare pentru a intra în posesia banilor. Nu mai amânați pentru că aveți șanse mari să-i primiți.

ADVERTISEMENT