Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 12 octombrie 2020. Leul face planurile de nuntă

12.10.2020 | 08:25
Horoscop Neti Sandu luni 12 octombrie 2020 Leul face planurile de nunta
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru prima zi din săptămână, luni, 12 octombrie 2020, aduce o zi extrem de frumoasă. Potrivit astrelor, nativii vor avea parte în această zi de energie din plin.

De asemenea, renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai transmite că zodiile sunt stimulate în așa fel încât își vor face treaba ca la carte, nicidecum de mântuială. Nativii vor avea grijă atât de ei, cât și de cei din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 3 ceea ce înseamnă că este bine ca semnele zodiacale să spună lucrurilor pe nume, verde în față, fără să recurgă la ocolișuri sau alte ”artificii”.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 12 octombrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Întâlnire cu o persoană care vrea să afle dacă sunteți pe aceeași lungime de undă. Poate începi o relație amoroasă. Agenda este încărcată legat de afaceri și colaborări, fă în așa fel încât să iei cele mai bune decizii.

ADVERTISEMENT

Taur

Reia activitățile care te scapă de stres și te ajută să-ți pui în valoare talentele și calitățile. Nu duci lipsă de muncă la serviciu, ai grijă să te achiți de toate sarcinile și obligațiile. Pune totul în ordine ca să poți porni și alte proiecte.

Gemeni

Sursă suplimentară de bani. Nu ții cont de efortul depus și îi cheltui aiurea, ai uitat cât ai tras pentru ei. Vești bune despre copii. Se poate naște un nou membru în familie sau ți se încredințează un copil în urma divorțului.

ADVERTISEMENT

Rac

Succes, mobilizare și spor la toate preocupările și sarcinile de grup pe care le ai de îndeplinit. S-ar putea să primești ceva bani în avans care să te ajute să supraviețuiești până la salariul următor. Atenție la cheltuieli neprevăzute.

Leu

Se poate să primești niște bani. Folosește-i pentru o scurtă excursie în weekend sau pentru a merge în vizită la cunoștințele din alt oraș. Relația de cuplu este excelentă, planurile de nuntă merg ca pe roate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai mai multă grijă de tine la nivel exterior. Mergi la salon și fă o schimbare radicală de look. Ai nevoie de un refresh total, poate și de o renovare a locuinței. Achiziționează obiecte de care ai nevoie neapărat.

Balanță

Aspectele legat de acte și documente rămase nerezolvate își găsesc în sfârșit cheia. Sunt de rezolvat câteva situații urgente, încearcă să faci în așa fel încât rezultatul să fie unul memorabil. Stima celor din jur îți va bucura sufletul.

Scorpion

Succes pe mai multe planuri care țin de școală, interviuri sau intelectualitate. Sunt șanse mari să iei niște bani, poate o sumă de bani pentru munca prestată în afara programului. Păstrează ceva finanțe și pentru o ieșire în weekend.

Săgetător

Un grup care nu duce lipsă de activități și preocupări ar vrea să fii membru. S-ar putea să fii interesat de o colaborare în acest sens. Un vechi partener de viață dorește să reia legătura, chiar dacă în trecut a greșit pe undeva.

Capricorn

Primești ceva de muncă fix pe placul tău. Ai șansa să demonstrezi ce ești în stare, poate chiar primești o recompensă. Banii au de unde să vină, nu te îngrijora pentru că 2020 este anul tău legat de finanțe și obiective îndrăznețe.

Vărsător

Scoate banii de la ciorap și repară mașina dacă vrei să pleci pe undeva perioada asta. Negociază până primești ce ți-ai pus în minte. Se anunță un proiect care îți poate aduce succesul la care visezi, dar și sume importante de bani.

Pești

Reușită în sectorul financiar. Nu uita să achiți ratele la bănci și datoriile acumulate la prieteni. Volum mare de muncă la serviciu, dar colaborarea în echipă te va ajuta să duci la capăt toate sarcinile.

ADVERTISEMENT