Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 13 iulie 2020. Racul este propulsat în carieră

13.07.2020 | 09:18
Horoscop Neti Sandu luni 13 iulie 2020 Racul este propulsat in cariera
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de luni, 13 iulie 2020, aduce vești bune pentru unele zodii care profită de oportunitățile care le ies în cale pentru a avansa la locul de muncă.

Potrivit cunoscutului astrolog de la Pro TV este o zi perfectă pentru a rezolva sarcini mai vechi, în acest fel zodiile putându-și croi drumul în viață. Este foarte important să atingă câteva obiective.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în cele ce urmează cu toate evenimentele de care au parte cele 12 semne zodiacale pe parcursul acestei zile. Citește și tu previziunile complete pentru fiecare nativ în parte.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 13 iulie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Se anunță niște cheltuieli neprevăzute. Oricum ar fi trebuie achitate. Este o zi perfectă pentru a face ordine în locuință. Renunță la lucrurile inutile care ocupă spațiul.

ADVERTISEMENT

Taur

Răspuns pozitiv din partea unui angajator. Moment perfect pentru a pune la punct ultimele detalii. Mare atenție la cheltuieli, nu este cazul să ajungi cu banii în stânga și-n dreapta.

Gemeni

Urmează tratamentul prescris de medic, numai așa te vei înzdrăveni. Primești niște bani de undeva pe care te gândești să-i investești într-o scurtă vacanță în weekend.

ADVERTISEMENT

Rac

Dreptatea este de partea ta. Banii nu întârzie să apară, la fel și oportunitățile care au menirea de a te propulsa în carieră. Profită de aceste atuuri.

Leu

Teancul de sarcini de la serviciu nu este deloc mic, însă dacă muncești cu spor s-ar putea să fii și promovat. Fii sincer cu tine și vezi dacă ai greșit cuiva, ar fi cazul să-ți ceri scuze.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu mai sta până în ultima clipă și mergi la medic, mai ales că ai unele simptome. Cât despre partea financiară este un moment bun să pornești propria afacere, ai economii de ajuns.

Balanță

Comunicarea este cheia în relația de cuplu. Discută sincer și deschis cu partenerul de viață. Este necesară prezența de spirit azi, este posibil să mergi la un interviu sau să fii supus unui test.

Scorpion

Înainte de a merge la examen, interesează-te ce ai de făcut. Astrele îți rezervă o colaborare cu un partener de afaceri din trecut. În sfârșit, sunteți pe aceeași lungime de undă.

Săgetător

Nu stai prea bine la capitolul sănătate, întreabă medicul ce este de făcut. Prietenii renunță la planurile proprii și îți sar în ajutor când te aștepți mai puțin.

Capricorn

O negociere mai veche se încheie cu succes. Și uite așa, ai bani pentru o perioadă mai lungă. Faci echipă bună cu niște oameni cu care nu te-ai înțeles până acum.

Vărsător

Ai multe de rezolvat astăzi, nu lăsa sănătatea pe ultimul loc. Este foarte important să ai mintea limpede pentru a duce la capăt toate sarcinile. Poate este momentul să repari mașina sau să iei una nouă.

Pești

Lucrezi cu plăcere și banii vin mai repede în buzunarul tău. Te simți atras de o persoană care s-ar putea să simtă același lucru, un semn în acest sens va veni în curând.

ADVERTISEMENT