Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 15 noiembrie 2021. Scorpionii ar putea face niște achiziții

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru luni, 15 noiembrie 2021, anunță o zi reușită pentru cei mai mulți nativi. O zi în care toți încearcă să facă lucrurile cât mai bine.
15.11.2021 | 08:17
Horoscop Neti Sandu luni 15 noiembrie 2021 Scorpionii ar putea face niste achizitii
Mai mulți nativi primesc bani. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Cunoscutul astrolog al știrilor Pro Tv anunță că este o zi reușită. O zi în care cei mai mulți încearcă să facă lucrurile cât mai bine.

Vibrația zilei este 6. Nativii trebuie să fie atenți și să-și dozeze foarte bine eforturile.

Doar așa vor avea succes pe toate planurile.

Horoscop Neti Sandu: luni, 15 noiembrie 2021. Scorpionii ar putea face niște achiziții

Berbec

O zi reușită în plan financiar. Faceți unele eforturi pentru a reuși să scăpați de rate, sau măcar să le amânați. Vreți să cumpărați unele lucruri pentru voi și cei dragi.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să vi se propună o colaborare. Ceva din care s-ar putea să câștigați o sumă frumoasă, deci nu aveți de ce să refuzați.

Gemeni

Vreți să reamenajați locuința, așa că veți investi niște bani în diferite lucruri pe care le doriți. Nu este exclus să vă mutați în casă nouă.

ADVERTISEMENT

Rac

O perioadă destul de bună. Primiți bani din tot felul de activități și așa veți reuși să acoperiți cheltuielile. O să vă și rămână ceva bănuți.

Leu

S-ar putea să demarați un proiect. Aveți unele planuri legate de casă și este posibil să investiți bani. Vreți să aveți tot confortul.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O perioadă foarte bună în plan financiar. Vă vin bani din mai multe surse. Poate din unele colaborări.

Balanță

S-ar putea să primiți unele oferte de muncă, lucru în particular. Unele vă atrag, și alegeți ceva care vi se potrivește. Așa mai strângeți niște bănuți.

ADVERTISEMENT

Scorpion

S-ar putea să faceți unele cheltuieli. Dați bani pe tot felul de obiecte de care aveți nevoie. Aveți o grămadă de lucruri de făcut.

Săgetător

Nici Săgetătorii nu scapă de cheltuieli. S-ar putea să se fi adunat niște facturi pe care nu le-ați plătit și pe care nu le mai puteți amâna.

Capricorn

În cazul în care nu doriți să apară surprize, o vizită la medic nu ar strica. Mergeți și faceți un control să vă asigurați că totul este bine.

Vărsător 

O zi bună pentru acești nativi. Începeți un proiect la care visați de multă vreme. Este o perioadă bună să vă dezvoltați și propria afacere.

Pești

Primiți niște bani, dar nu vă bucurați prea mult timp. Aveți de făcut niște plăți, iar suma va fi mai mare decât cea încasată.

ADVERTISEMENT