Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 16 noiembrie 2020. Unele zodii se bucură de bani

16.11.2020 | 08:28
Horoscop Neti Sandu luni 16 noiembrie 2020 Unele zodii se bucura de bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de luni, 16 noiembrie 2020, le aduce celor 12 nativi la început de săptămână vești bune, dar și mai puțin plăcute. 

De asemenea, renumitul astrolog al știrilor de la Pro TV mai adaugă că semnele zodiacale se vor descurca fără niciun fel de problemă. Rezolvarea nu va întârzia să apară.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 7 ceea ce înseamnă că zodiile se bazează pe intuiție. Aceasta le spune nativilor pe ce traseu să meargă pentru a avea succes.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 16 noiembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nu duci lipsă de idei și inițiative, dă drumul proiectelor noi. Munca depusă în mod constant te va propulsa în carieră. Doar ai puțină răbdare.

ADVERTISEMENT

Taur

Cineva ar vrea să colaborați în afaceri. Așteaptă telefonul care îți va schimba viața. S-ar putea să iasă ceva de calitate și mai ales, pe termen lung.

Gemeni

Găsești răspunsurile la întrebările puse cu mult timp în urmă. Acum știi ce ai de făcut pe plan sentimental, dar și legat de locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești dispus să încerci și altceva în carieră. Se pare că cineva te-a convins să faci acest pas. Fii curajos și croiește-ți alt drum legat de profesie.

Leu

Perioadă încărcată la locul de muncă, dar și acasă. Te gândești de ceva vreme să te muți în altă casă, dar trebuie să rezolvi problemele ce le ai pe cap.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Primești niște bani. Nu contează că sunt sume mici, într-un final se adună și ai suficienți pentru tine, dar și pentru persoanele dragi.

Balanță

Rezolvă chestiunile de la serviciu, dar și celelalte probleme și vei vedea că banii vor ajunge la tine. Îngrijește-te mai mult de partea interioară.

Scorpion

Sunt șanse mari să primești o sumă de bani. Nu o cheltui aiurea și investește-o în obiecte sau lucruri pentru casă sau pentru copii. Fă-ți munca de acasă mult mai ușoară.

Săgetător

Vești bune legat de partea financiară. Încasezi niște bani care merg direct către proiectele pe care le ai în minte. Ieși cu ceva nou la rampă. Nu aștepta prea mult.

Capricorn

Ai parte de toată susținerea oamenilor care te apreciază așa cum ești. Toate merg ca pe roate, fie că este vorba de domeniul afacerilor, fie că sunt chestiuni personale.

Vărsător

Stai mai bine la capitolul studii și examene. Pare că merg toate în direcția cea bună. Sunt șanse mari să ai și bani pentru toate taxele școlare.

Pești

S-ar putea să cauți un alt loc de muncă. Ești dornic să înveți și altceva legat de partea profesională. Nu este exclus să te bucuri de o colaborare și de ceva bani.

ADVERTISEMENT