Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 17 ianuarie 2022. Gemenii primesc oferte de lucru

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 17 ianuarie 2022. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare semn zodiacal în parte în prima zi a săptămânii.
17.01.2022 | 07:46
Horoscop Neti Sandu pentru luni 17 ianuarie 2022 Gemenii primesc oferte de lucru
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 17 ianuarie 2022. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a anunțat horoscopul pentru luni, 17 ianuarie 2022, care aduce oportunități în carieră pentru o parte dintre nativi.

Vibrația zilei este 8, ceea ce înseamnă că nativii trebuie să aibă grijă de bani și să nu facă cheltuieli inutile, spune astrologul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: luni, 17 ianuarie 2022, pentru fiecare nativ

Berbec

Primești abia acum niște lucruri pe care le-ai cerut mai demult, în plan profesional. Îți găsești un job în alt oraș, iar muta ta va fi apreciată și vei avea parte de beneficii.

Taur

Astăzi se poate clarifica o problemă de familie și se împart responsabilitățile, poate rogi pe cineva să facă o treabă în locul tău. Pui în ordine actele legate de studiu și lucrurile vor merge bine dacă te concentrezi.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Planifici o excursie pentru weekend cu persoana iubită, aveți nevoie de un moment de respiro. Primești oferte de lucru și le accepți, este ceva care te tentează și care vine cu multe avantaje.

Rac

Ai grijă de bani, apar tentații cărora îți e greu să le reziști. Poate cumperi niște lucruri pentru casă. Sunt multe de făcut, dar te ocupi mai întâi de treburile urgente.

ADVERTISEMENT

Leu

Se îmbunătățesc lucrurile în relație, comunicarea va fi mai bună. Ți-au rămas niște colaborări și le alegi pe cele mai ușoare sau bine plătite.

Fecioară

Ai ocazia să mergi la un interviu, să accepți o provocare. Te gândești să te muți din locuință sau să faci niște amenajări pe interior, să mai construiești ceva lângă casă.

ADVERTISEMENT

Balanță

S-ar putea să faci niște comenzi online de lucruri pentru casă. Sunt șanse să te îndrăgostești de cineva care nu te-a atras din prima, dar acum simți altceva.

Scorpion

Poate aduni niște persoane de încredere în jurul tău și care să te susțină în tot ceea ce faci. Primești banii pe care îi aștepți de luna trecută și planifici plecări în familie pentru weekend-uri.

Săgetător

Ai putea să dai un examen și să-ți alege o nouă direcție profesională. Ai o energie care te va ajuta pe toate planurile, rezolvi multe lucruri. Apare o șansă pe care nu vrei să o ratezi.

Capricorn

S-ar putea ca cineva să-ți ofere un răspuns favorabil în legătură cu relația sentimentală. Ai mult de lucru, vrei să scapi de toate obligațiile și o să reușești să le duci la bun sfârșit.

Vărsător

Primești aprobări și poți face achiziții, dar și să-ți dezvolți afacerile. Apar noi proiecte și alegi unul cu care să dai lovitura în plan profesional.

Pești

Sunt șanse să iei un salariu mai mare sau să ai parte de o promovare la locul de muncă. Începi o nouă relație care îți aduce fericirea, iar de data aceasta știi ce greșeli sunt de evitat.

ADVERTISEMENT