Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 18 octombrie 2021. Nativul Rac se ocupă mai mult de familie

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 18 octombrie 2021. Află care sunt previziunile pentru fiecare nativ în prima zi a săptămânii.
18.10.2021 | 07:54
Horoscop Neti Sandu luni 18 octombrie 2021 Nativul Rac se ocupa mai mult de familie
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru luni, 18 octombrie 2021, vine cu vești bune și relaxare financiară pentru unele zodii.

Vibrația zilei este 9, ceea ce înseamnă că nativii vor avea parte de inspirație, dar și de generozitate, potrivit astrologului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: luni, 18 octombrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

O persoană căreia îi pasă de tine te invită la o plimbare sau îți face un cadou, poate își dorește să vă împăcați. Reiei o negociere care îți va aduce câștiguri și obții și niște bani de care ai nevoie.

Taur

Se poate observa o relaxare în plan financiar, acum că ai scăpat de datorii. La locul de muncă se va rezolva situația și nu vei mai avea atât de mult de lucru, iar atmosfera va fi mai relaxată.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ai o relație mai bună cu o persoană care nu a fost prea serioasă cu tine în plan sentimental. Îți rămâne timp pentru activitățile preferate ca să scapi de tensiuni, să te relaxezi.

Rac

Te refaci în mediul de familie, poate lucrezi de acasă și lucrurile vor merge bine. Poate te ocupi mai mult de casă și de familie, investești bani ca să ai parte de mai mult confort și petreci timpul cu cei dragi.

ADVERTISEMENT

Leu

Se poate să fie o zi bună în planul comunicării, să le schimbi părerile celor care nu aveau încredere în abilitățile tale. Lucrezi mai bine, mai ales că acum lucrurile s-ar rezolvat în relația cu persoana iubită.

Fecioară

Poate faci niște renovări prin casă și ai comandat mobilă pentru interior. S-ar putea să recuperezi niște bani și să te te redresezi financiar, sunt șanse să primești și o mărire de salariu.

ADVERTISEMENT

Balanță

Cineva cu care nu credeai că vei mai avea vreo legătură revine în viața ta și îngropați securea. Se rezolvă rapid anumite lucruri și începi noi proiecte.

Scorpion

Te pui de acord cu niște condiții de angajare. Ai parte de vești bune în plan profesional și te mobilizezi ca să faci lucrurile cât mai bine.

Săgetător

Comunici mai mult și te întâlnești mai des cu colegii sau cu prietenii, în persoană sau prin apel video. Te gândești să accepți o ofertă de colaborare care îți poate aduce nu doar bani, dar și relații.

Capricorn

E posibil să ai de dat un examen sau să mergi la un interviu pentru un job. Începi să dezvolți un proiect și ai mult de lucru, dar te bucuri de o comunicare bună cu ceilalți și de venituri constante.

Vărsător

Sunt șanse să începi o colaborare cu niște parteneri de afaceri care se află departe de tine, dar lucrurile vor merge bine. Recuperezi niște bani și te ocupi de tine, de sănătate și de aspectul fizic.

Pești

Te abordează cineva ca să începeți o afacere, să ai parte de venituri avantajoase anul viitor. Găsești o soluție să-ți iei mașină sau să dai avansul pentru o casă, poate ți s-a aprobat cererea de credit la bancă.

ADVERTISEMENT