Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 19 aprilie 2021. Berbecii câștigă bani

19.04.2021 | 08:40
Horoscop Neti Sandu luni 19 aprilie 2021 Berbecii castiga bani
ADVERTISEMENT

Horoscop prezentat de Neti Sandu pentru luni, 19 aprilie 2021, anunță răspunsuri la unele dileme ale nativilor. Aceștia vor primi lămuriri pentru probleme care-i frământă de multă vreme și, astfel, vor reuși să-și pună ordine în viață.

Astrologul de la Pro TV mai anunță că ziua este una bună din punct de vedere financiar. Nativii vor câștiga bani sau se vor intra în colaborări ce vor rezulta bănoase.

ADVERTISEMENT

În plus, vibrația zilei este cifra 1. E loc pentru a începe lucruri noi, dacă au fost terminate cele vechi.

Horoscop Neti Sandu: luni, 19 aprilie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Vin vești bune din punct de vedere financiar. Se anunță o mărire de salariu sau o sursă suplimentară de venituri, lucru care vă risipește îngrijorările cu privire la acest capitol.

ADVERTISEMENT

Taur

Pot să apară lucruri care să vă surprindă, oportunități de a demara unele proiecte. Puteți să vă stabilizați din punct de vedere profesional.

Gemeni

Recuperați niște bani, dar îi cheltuiți la fel de repede. Aveți nevoie de multe lucruri, pentru Paște sau alte cumpărături urgente.

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil să apară oportunitatea de a vă alătura unei asocieri profesionale. Aveți de câștigat și din punct de vedere financiar, dar și munca prestată vă va face plăcere.

Leu

Apare dorința de a vă schimba jobul cu unul mai bine plătit. Este posibil și să doriți să vă completați veniturile cu o colaborare în paralel cu jobul deținut.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sunteți presat de timp, dar vin vești bune. Se poate să primiți ajutor material sau mână de lucru, care să vă scoată la liman.

Balanță

Reușiti să câștigați niște bani, pe care îi așteptați de multă vreme. Veți putea merge la cumpărături sau le veți face online, ca să câștigați timp și să nu vă obosiți prea tare.

Scorpion

Ziua vine cu o veste bună. Este posibil să scăpați de un contract de muncă sau să vi se dea dreptate de către un judecător, lucru care vă face să răsuflați ușurat.

Săgetător

Vă canalizați atenția asupra celor mici. Copiii au nevoie de ajutor sau monitorizare pentru a-și pune la punct situația școlară, materia și să încheie anul cu bine.

Capricorn

Aveți de semnat un contract de muncă, dar și de negociat pe marginea acestuia. Între timp, v-ați mai documentat și știți exact ce să cereți.

Vărsător

Se anunță unele cheltuieli. Poate vă hotărâți să achiziționați unele lucruri ce țin de confortul casei, aparate sau mobilier, pentru a putea lucra sau învăța mai bine de la domiciliu.

Pești

Vă alăturați unui grup de oameni și contribuiți cu ce puteți muncii. Doriți să vă faceți cunoscute calitățile.

ADVERTISEMENT