ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 19 iulie 2021. Săgetătorul poate achiziționa o locuință

Neti Sandu a aflat care sunt evenimentele de care au parte zodiile de parcursul zilei de luni, 19 iulie 2021, care se anunță a fi una cu de toate.
Autor: Alexa Serdan | 19.07.2021 | 07:19
Horoscop Neti Sandu: luni, 19 iulie 2021. Săgetătorul poate achiziționa o locuință
Horoscop Neti Sandu: luni, 19 iulie 2021. Săgetătorul poate achiziționa o locuință. Sursa foto: stirileprotv.ro

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 1, ceea ce înseamnă că este bine să facem ceva pentru prima dată, mai anunță astrologul știrilor Pro TV.

ADVERTISEMENT

În rândurile de mai jos sunt previziunile complete pentru fiecare nativ în parte. Descoperă și tu ce se întâmplă cu zodia ta, dar și cu celelalte.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 19 iulie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

O zi perfectă pentru a te ocupa de casă, de familie, dar și de o pasiune care îți pot umple frumos timpul liber. Posibil să câștigi și bani.

ADVERTISEMENT

Taur

Poate organizezi o activitate la care să participe grupul cu care ai mai lucrat. Suplimentează-ți veniturile și ai bani  pentru vacanță.

Gemeni

Organizează-ți timpul în așa fel încât să încapă și o colaborare pentru că ai nevoie de bani. Se ivesc suficiente oportunități în acest sens.

ADVERTISEMENT

Rac

Se reglează, în sfârșit, niște situații complicate. Sunt șanse mari să te angajezi în altă parte sau chiar să câștigi mai mulți bani.

Leu

Mai multe proiecte la orizont, alege exact ce ți se potrivește mănușă. Este un moment numai bun de afirmare și de creat statut.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E posibil să descurci ițele unei afaceri, asta dacă apelezi la persoane apropiate. În felul acesta pregătești terenul pentru o nouă provocare profesională.

Balanță

Pot apărea cheltuieli neprevăzute. E foarte important să faci în așa fel încât să te achiți de tot ce înseamnă datorii, ca să poți sta liniștit.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Vești amestecate și stări diverse până reușești să le dai de cap chestiunilor mai complicate. În final, va merita orice efort depus de tine.

Săgetător

O zi în care poți legaliza un act sau o situație. La fel de bine ți se poate recunoaște o diplomă sau să cumperi o casă nouă.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Ți se propune o afacere, o colaborare și numai tu decizi cu cine să te asociezi, dar și perioada pentru că ești ocupat și cu alte treburi.

Vărsător

Ești căutat de multă lume pentru a-ți pune amprenta pe o acțiune eveniment. Te poți bucura de atenție și de aprecierea celor din jur.

Pești

Se anunță o perioadă încărcată la locul de muncă, cât și acasă, dar o să dați de zor pentru a pleca măcar câteva zile pe undeva, la aer curat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!