Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 2 august 2021. Decizii importante. Vărsătorii ar putea face o declarație de dragoste

Neti Sandu a consultat astrele și a aflat care este horoscopul pentru luni, 2 august 2021. Iată ce previziuni a făcut astrologul pentru zodii.
02.08.2021 | 07:43
Horoscop Neti Sandu luni 2 august 2021 Decizii importante Varsatorii ar putea face o declaratie de dragoste
ADVERTISEMENT

Astrologul știrilor Pro TV anunță că este o zi a deciziilor. Toți nativii trebuie să aibă grijă dacă semnează un act, un document.

Vibrația zilei este 2. Sheruim cu o persoană pe care o iubim și în care avem încredere.

Horoscop Neti Sandu: luni, 2 august 2021. Decizii importante.

Berbec

Este o perioadă tocmai bună să-i trimiteți pe cei mici în vacanță. În tabără sau la bunici, chiar dacă o să vă fie dor de ei.

ADVERTISEMENT

Taur

O să primiți niște bani așa că puteți să plătiți tot felul de datorii. Ar fi bine să mai păstrați din ei și pentru când vă întoarceți din concediu. O să aveți nevoie.

Gemeni

Este o zi bună să mergeți la un interviu, de ce nu ați putea începe și școala de șoferi. Așa ați putea face niște schimbări și puteți să nu mai lucrați de acasă.

ADVERTISEMENT

Rac

Ajungeți la notar. Ați putea semna niște acte. Poate fi vorba chiar de o donație sau o împuternicire. Sau doar legalizați ceva.

Leu

Ar fi bine să schimbați ceva în relație. Ar trebui să existe mai multă înțelegere și căldură, doar așa nu vă veți înstrăina.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Mergeți la medic. Ar trebui să faceți unele analize ca să știți exact cum stați cu sănătatea. În cazul în care vi se recomandă încercați și o dietă.

Balanță 

Trebuie să aveți o discuție cu partenerul de viață. Poate ar fi mai bine să așteptați să treacă vacanța. Altfel, o să vă stricați starea de spirit.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Este posibil să primiți niște bani, dar apar tot felul de situații și trebuie să și dați bani. Este o zi în care trebuie să aveți grijă, financiar vorbind.

Săgetător

Este posibil să fiți nevoiți să luați o hotărâre care să vizeze o proprietate. Poate chiar v-ați și judecat pentru aceasta.

Capricorn 

Unii nativi ar putea apela la un împrumut. Asta dacă vreți să vă luați o casa. Nu vă doriți să faceți rate, dar nu aveți altă soluție.

Vărsător

Vreți să-i faceți o declarație specială persoanei iubite, dar așteptați momentul potrivit. Poate o petrecere sau o vacanță.

Pești

Ați putea avea unele probleme de sănătate. Mergeți la medic nu vă tratați singuri.  

ADVERTISEMENT