Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 21 martie 2022. Oportunități pentru nativii Pești

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 21 martie 2022. Începutul de săptămână vine cu mai multe oportunități și câștiguri financiare pentru o parte dintre nativi.
21.03.2022 | 08:08
Horoscop Neti Sandu pentru luni 21 martie 2022 Oportunitati pentru nativii Pesti
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 21 martie 2022. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Vibrația zilei de luni, 21 martie 2022, este 3, ceea ce înseamnă că e o zi bună pentru comunicare și deplasări, după cum a anunțat Neti Sandu la Știrile Pro TV. Săptămâna începe bine pentru mai multe zodii.

Horoscop Neti Sandu: luni, 21 martie 2022, pentru toate zodiile

Berbec

Se rezolvă o problemă de sănătate și te vei simți bine din nou. Rezolvi situația financiară, verifici cum stai cu ratele și ceri banii pe care ar fi trebuit să-i primești încă de luna trecută.

ADVERTISEMENT

Taur

Cineva vrea să ieșiți în oraș și să rezolvați problemele relației. O persoană te caută și vrea să colaborați, iar rezultatul te va încânta și din punct de vedere financiar.

Gemeni

Poate prezinți munca pe care ai depus-o, îți faci promovare și te vor căuta mai multe persoane. Niște eforturi îți sunt răsplătite și îți vei putea lua tot ce ai nevoie.

ADVERTISEMENT

Rac

Legalizezi o situație și îți iei un document important, o diplomă sau un contract. Îți faci planuri să pleci într-o vacanță de Paște sau la vară, poate cumperi deja niște bilete.

Leu

Vin niște bani în plus și îi pui deoparte pentru sărbători. Cineva insistă să dai un răspuns, poate e legat de un angajament profesional, să nu mai lucrezi altceva ca să nu te suprasoliciți.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ceva te atrage în plan profesional și scoți la iveală niște calități pe care nici tu nu știai că le ai. S-ar putea să te interesezi de un alt job, cu condiții mai bune, dar analizezi situația ca să te asiguri că faci alegerea potrivită.

Balanță

Te ocupi de reamenajarea locuinței, iei lucruri noi. Vin niște bani și faci o listă cu lucrurile care trebuie cumpărate și de care nu te poți lipsi.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai parte de câștiguri financiare, poate datorită unei colaborări. Cineva îți oferă un ajutor nesperat și te ocupi și de tine, poate îți schimbi look-ul.

Săgetător

Întâlnești o persoană cu care vrei să fii împreună și relația va evolua frumos. S-ar putea să descoperi un hobby care să te destindă și cu care să-ți ocupi timpul liber.

Capricorn

Stai bine în plan financiar, dar vrei să faci economie, așa că eviți unele cheltuieli. Ai rezultate foarte bune în echipă, dar și pe cont propriu, la locul de muncă.

Vărsător

Ai ocazia să-ți transmiți ideile astfel încât să atingi alt nivel profesional. Poate vin niște angajatori care îți propun să te alături din nou echipei, e nevoie de ideile tale.

Pești

Te gândești să cumperi o casă, o mașină sau mobilierul. Apar noi oportunități de relansare, poate chiar îți schimbi jobul, treci la un alt nivel profesional.

ADVERTISEMENT