Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 21 septembrie 2020. Leul are parte de o discuție cu scântei

21.09.2020 | 08:46
Horoscop Neti Sandu luni 21 septembrie 2020 Leul are parte de o discutie cu scantei
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru luni, 21 septembrie 2020, anunță o zi cu scântei. Unele zodii s-ar putea să înțeleagă lucrurile fix pe dos, motiv pentru care vor ajunge la ceartă.

Totodată, cunoscutul astrolog al știrilor matinale de la Pro TV mai anunță că prima zi din săptămână este una în care nativii trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie finală.

ADVERTISEMENT

Concluziile pripite le-ar putea strica ziua semnelor zodiacale. Vibrația zilei, care este 3, transmite că zodiile au mare nevoie de atenție, comunicarea fiind extrem de importantă.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 21 septembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Se anunță examen sau concurs pentru un post mai bun la serviciu. Cineva vă propune o ofertă de afaceri, vezi dacă merită pusă în aplicare. Nu te arunca cu capul înainte.

ADVERTISEMENT

Taur

Mergi la medic, nu mai aștepta să se înrăutățească situația. Pregătiri intense pentru un eveniment în sânul familiei. Este un moment bun pentru a arunca lucrurile de care nu ai nevoie.

Gemeni

Cum pui mâna pe niște bani, cum trebuie să-i și dai pe rate și facturi. S-ar putea să înțelegi greșit ce-ți transmite o persoană, încearcă să faci lumină și să ieși cu capul sus.

ADVERTISEMENT

Rac

Partea financiară nu este o problemă pentru tine. Perioada asta vei avea din plin bani, nu doar de la serviciu. Pune locuința la punct. Caută un meseriaș chiar dacă costă.

Leu

Discuție aprinsă cu o persoană care vrea să dețină monopolul. Celălalt vrea cu orice preț să aibă dreptate. Nu mai amâna răspunsul dat angajatorului, ți-ai putea pierde serviciul mult visat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astrele anunță reînnoirea unui contract avantajos sau poate renunțarea la el. Cheltuieli neprevăzute pe lângă facturile lunare. Ar trebui să vă descurcați excelent cu finanțele.

Balanță

Ai mare nevoie de semnarea unor acte, nu mai pot fi amânate. Vrei să faci ceva renovări prin casă, iar pentru asta soliciți o firmă care să se ocupe de toate.

Scorpion

Ofertă de muncă neașteptată. Nu o refuza, așa vei avea o sursă suplimentară de bani. Multe sarcini și treabă se anunță pe ordinea de zi, ai grijă să ai suficientă energie pentru toate.

Săgetător

Cineva ar vrea să fiți un cuplu, însă totul depinde de tine. Gândește-te bine ce vrei să faci mai departe. Ai șansa să lucrezi în paralel chiar dacă nu este tocmai ușor. Se deschid multe uși.

Capricorn

Nu uita să trimiți somații pentru a-ți putea recupera banii, nu lăsa lucrurile așa. Un adevăr iese la iveală, lucru care îți va da șansa să schimbi tactica. Vezi cu cine discuți despre acest subiect.

Vărsător

Decizie importantă legat de școală și taxele care trebuie achitate. Planurile de vacanță sunt amânate din cauza unei situații neprevăzute. Lasă distracția pe o altă dată.

Pești

Interviu pentru un nou loc de muncă care îți poate aduc bani pentru o casă. Problemele cu locuința sau cu mașina nu pot fi amânate, bagă mâna în buzunar și rezolvă-le.

ADVERTISEMENT