Life

Horoscop Neti Sandu, luni, 22 iunie 2020. Capricornii își pot găsi alesul, iar la Pești apare un copil în familie

22.06.2020 | 08:14
Horoscop Neti Sandu luni 22 iunie 2020 Capricornii isi pot gasi alesul iar la Pesti apare un copil in familie
ADVERTISEMENT

Horoscopul de astăzi aduce vești bune pentru câteva zodii, însă anunță și câteva tensiuni pentru alte semne zodiacale. Neti Sandu a comentat horoscopul de luni, 22 iunie 2020, iar cei mai favorabili din zodiac sunt Capricornii și Peștii.

Horoscopul de luni aduce în prim plan și zodii precum Racii, care fac noi achiziții, dar și Balanțele, care se pregătesc de vacanță.

ADVERTISEMENT

Astroloaga Neti Sandu spune că și Gemenii sunt în schema de noi achiziții.

Horoscop Neti Sandu, luni, 22 iunie 2o20

Horoscopul prezentat de Neti Sandu aduce noi informații despre ziua de luni, cum vor reacționa zodiile și ce așteaptă să se întâmple din punctul de vedere al astrelor.

Mai multe zodii vor avea parte de o zi  împlinită. Horoscopul de luni va fi fără doar și poate plin de surprize.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 BERBEC

Vă pregătiți de o mică vacanță, ori la munte, ori la mare, poate chiar amândouă. Cert este că după această perioadă de pandemie cu restricții vă gândiți să mergeți în locuri în care nu ați mai fost de multă vreme.

O să vă sfătuiți și cu famillia, ca să știe toată lumea pe ce se vor duce banii, pentru că vă gândiți și la mici cumpărături pentru casă.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 TAUR

Sunt șanse să vă recuperați niște bani din colaborări. Este posibil să încheiați o situație școlară. Vă gândiți la noi opțiuni de studiu care să vi se potrivească.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 GEMENI

Vă luați casă, semnați acte la serviciu, mergeți la o școală. este posibil să faceți și niște plăți. Trebuie să aveți grijă la partea financiară în această perioadă, să vă gândiți bine la ce plătiți.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 RAC

Achiziții noi după ce primiți niște bani pe care îi așteptați de ceva vreme. De altfel, vin proiecte noi, trebuia să începeți aceste proiecte la începutul anului, dar au fost blocate din cauza pandemiei.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 LEU

Munciți mai mult, dar veți fi răsplătiți pentru munca voastră. De asemenea, vă rezolvați niște probleme de sănătate. Aveți drum la bancă, vă interesați de niște rate, produse bancare.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 FECIOARĂ

Vă cereți drepturile, banii pe care îi așteptați mărire de la șefi. Cert e că veți avea discuții pe această temă. Aveți întâlniri și cu niște colaboratori pentru începerea unor proiecte mai vechi, poate sunt și noi.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 BALANȚĂ

Poate vă cumpărați o casă, așteptați niște aprobări. Poate vă cumpărați o mașină sau mergeți în concediu. Cineva aștepată să plecați împreună într-o vacanță.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 SCORPION

Ați dat niște examene sau ceva teste. Vin și rezultatele favorabile. Vă gândiți la o plecare în vacanță după această perioadă de studiu. Vă gândiți la o variantă de studiu mai ieftină.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

Noi proiecte, un contract mai vechi este pe punctul de a fi semnat și să începeți afacerea. Aveți de achitat facturi și taxe. Poate intra și un rest de bani în cont.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 CAPRICORN

Este posibil să vă găsiți alesul, vă întâlniți cu cel cu care chiar vă puteți căsători. Vă spune că vrea să fiți parteneri pe viață. O posibilă angajare și câștigați mai mulți bani.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

Plăți noi vin către voi din orele suplimentare. Mai aveți de terminat niște lucruri la serviciu, veți primi niște acte pentru care necesită aprobări.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 PEȘTI

Familia voastră este posibil să se mărească. Poate apărea un copil. Vă faceți planuri de căsătorie pentru anul viitor.

ADVERTISEMENT