Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 23 noiembrie 2020. Vești bune, în plan financiar, pentru mai multe zodii

23.11.2020 | 08:55
Horoscop Neti Sandu luni 23 noiembrie 2020 Vesti bune in plan financiar pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru ziua de luni, 23 noiembrie 2020, vine cu vești bune pentru nativi. Grijile vor fi lăsate la o parte, iar zodiile se vor bucura de viață, apreciind ceea ce au. Mai mulți nativi se vor bucura de câștiguri financiare.

Astrologul de la Pro TV preconizează că astrele vor aduce un moment de respiro în ziua de luni și posibilitatea unor clipe de visare.

ADVERTISEMENT

O să găsim curajul să ne exprimăm dorintele, vibrația zilei fiind 5, mai spune Neti Sandu.

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de luni, 23 noiembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Vă străduți să recuperați niște bani, pe care i-ați împrumutat cu ceva timp în urmă. Vreți să știți pe ce sume vă puteți baza.

Taur

Țineți legătura cu un om aflat la depărtare. Vreți să lucrați împreună și aveți de semnat un contract în curând, imediat ce vă puteți deplasa.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ziua vine cu vești bune în plan sentimental pentru acești nativi. Relația cu partenerul de viață merge din ce mai bine, iar, dacă sunt în căutarea unui partener de viață, acesta e posibil să apară.

Rac

Este posibil să reluați o activitate recreativă, dar într-o altă formulă. Aveți posibilitatea să vă deconectați, dar este posibil să vă aducă și câștiguri financiare.

ADVERTISEMENT

Leu

Apare posibilitatea unei măriri de salariu sau a unui bonus financiar, care vă era promis de multă vreme. Nu vine singur, în schimb, vine cu muncă multă și oportunitatea unei avansări profesionale.

Fecioară

Primiți o veste bună cu privire la un loc de muncă sau la șansa de a învăța lucruri noi. Poate vi se permite să dați un examen pentru a primi o bursă de studiu.

ADVERTISEMENT

Balanță

Este o zi aflată sub semnul reușitei. Vi se împlinesc dorințele și o aură protectoare vă înconjoară. Este posibil și să apară unele câștiguri financiare.

Scorpion

Aveți șansa să ieșiți dintr-un impas financiar. Pot să apară niște câștiguri de bani și poate reușiți să mai amânați și plata unei rate bancare.

Săgetător

Aveți multe lucruri de pus la punct acasă și o s-o faceți cu succes. În plan financiar, vă merge bine, dar o să investiți niște bani în device-uri care să vă ajute cu școala.

Capricorn

Ziua poate să aducă o întâlnire de afaceri, cu oameni care pot să vă pună la treabă. Aveți de pus niște condiții, ca să iasă cum vă doriți.

Vărsător

Apar niște bani pe care îi așteptați de ceva mai multă vreme. Aveți de cumpărat multe lucruri și veți putea s-o faceți cu ocazia aceasta.

Pești

Apar vești bune cu privire la prezența unui om, prezență care vă ridică moralul. Aceste noutăți vă luminează perspectivele și vă aduc bucurii.

ADVERTISEMENT