Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 24 august 2020. Racul ar putea începe o relație de dragoste

24.08.2020 | 09:04
Horoscop Neti Sandu luni 24 august 2020 Racul ar putea incepe o relatie de dragoste
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu aduce pentru prima zi din săptămână, luni, 24 august 2020, provocări și situații pe care semnele zodiacale nu le pot evita oricât de mult și-ar dori acest lucru.

De asemenea, renumitul astrolog de la știrile Pro TV mai spune că nativii vor reuși să găsească momentele propice pentru a acționa, dar și lucruri pe care trebuie să le ia în calcul.

ADVERTISEMENT

Cât despre vibrația zilei, cifra 6, vine cu armonie. Aceasta va reuși să se strecoare printre obstacolele și provocările de care vor avea parte zodiile pe parcursul întregii zile.

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de luni, 24 august 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Gestionează finanțele încât să schimbi mașina și să mai rămâi și cu ceva bani. Debordezi de energie, fapt care te ajută să avansezi la serviciu. Banii nu vor întârzia să apară.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu mai poți amâna discuția cu partenerul de viață, spune tot ce ai pe suflet. Achită-te de toate obligațiile pe care le ai pentru cei din jur, nu mai evita.

Gemeni

Ai multă treabă de făcut acasă chiar dacă poate ești în concediu. Lucrează cu drag și spor și veniturile suplimentare vor ajute în conturile tale.

ADVERTISEMENT

Rac

Cineva care nu vrea să te piardă te caută, semn că ați putea rămâne împreună. Se anunță schimbări importante, pregătește-te pentru situațiile care vor veni.

Leu

Companie revigorantă pentru câteva zile. O persoană vine în vizită și îți va prinde extrem de bine. Partenerul de viață te susține necondiționat, în special financiar.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Alăturarea unui grup de afaceriști îți va aduce bani frumoși. Fii cu ochii în patru dacă vrei să nu ai parte de reproșuri și penalizări din partea celorlalți.

Balanță

Te gândești să te muți în casă nouă sau să amenajezi actuala locuință, ai suficienți bani strânși pentru asta. Întâlnire cu o persoană care are un plan de afaceri mai vechi.

Scorpion

Pune accent pe sănătate, ai neglijat prea mult timp acest aspect. Noutăți și multă muncă la serviciu, dozează-ți bine energia pentru a face față provocărilor.

Săgetător

Banii vin, dar și cheltuielile continuă să crească. În plan profesional ai parte de recunoaște din partea superiorilor și poate chiar o mărire de salariu.

Capricorn

Întâlnire cu o persoană cu care ești pe aceeași lungime de undă. Un moment bun pentru a începe o relație amoroasă. Se anunță colaborări de succes cu partea feminină.

Vărsător

Vrei să te simți excelent acasă, iar pentru asta achiziționezi mai multe obiecte decorative. Poate te apuci de niște cursuri, vezi dacă ai bani în cont pentru a porni pe acest drum.

Pești

Ești deschis la noi relații sentimentale și vei găsi pe cineva cât de curând. Proiecte noi la locul de muncă, dă tot ce poți pentru a fi privit cu ochi buni de șefi.

ADVERTISEMENT