Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 26 aprilie 2021. Mai multe zodii dau lovitura în plan financiar

26.04.2021 | 08:41
Horoscop Neti Sandu luni 26 aprilie 2021 Mai multe zodii dau lovitura in plan financiar
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru luni, 26 aprilie 2021, aduce succes în plan profeional pentru nativi, care se bucură de proiecte avantajoase și sume de bani pe măsură. 

Astrologul de la Pro TV anunță, totodată, și investiții importante pe care au de gând să le facă unii dintre nativi, poate o casă sau o mașină.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 8 și zodiile vor fi cumpătate atunci când cheltuie bani. Află din rândurile următoare care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu: luni, 26 aprilie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Începi proiecte noi, poate vor fi colaborări și o să-ți intre mai mulți bani în cont, ca să nu duci grija situației financiare. 

ADVERTISEMENT

Taur

Pui bazele unei afaceri care îți aduce mai mulți bani în conturi, poate faci o schimbare radicală în carieră sau în viața personală. Nu este exclus să-ți iei o casă.

Gemeni

Ai parte de o reușită în plan profesional, poate te apuci de o activitate care să-ți aducă bani și relații care să te ajute să-ți lărgești orizonturile.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai vrea să pui în aplicare o idee la care ai lucrat de ceva timp și pui în practică și un proiect important.

Leu

Colaborarea cu superiorii este foarte bună și le poți cere ce ai nevoie, sau măcar să țină cont de munca ta pentru o viitoare promovare. 

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai câteva treburi de dus la bun sfârșit și faci tot ce poți ca să le rezolvi, poate pleci undeva până la sfârșitul zilei.

Balanță

Desfășori niște activități în paralel cu locul actual de muncă și poate o să lucrezi cu lucrurile la care visezi de ceva vreme. Poate banii în plus te vor ajuta să acoperi unele cheltuieli.

Scorpion

Ai vrea să faci o investiție importantă, să-ți iei o casă, sau poate o mașină, dacă starea celei actuale nu mai este una bună și ai nevoia de alta.

Săgetător

Ai de gând să faci o investiție, poate o casă sau chiar o mașină, dacă cea veche s-a stricat și reparațiile costă prea mult.

Capricorn

Negociezi cu superiorii ca să-ți ceri anumite drepturi, unele care nu ți s-au respectat, chiar dacă au existat unele prevederi contractuale.

Vărsător

S-ar putea să te interesezi de mobila pe care ai comandat-o sau de electrocasnicele pentru bucătărie, care ți-ar putea ușura munca.

Pești

Iei legătura cu cei apropiați ca să vezi cine te vizitează de Paște, ca să știi cum să te pregătești de venirea musafirilor. Sunt șanse să mergi chiar tu în vizită la cineva.

ADVERTISEMENT