Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 28 iunie 2021. Nativul Pești are șansa să se afirme

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru luni, 28 iunie 2021, aduce noutăți și șanse de afirmare pentru o parte dintre nativi.
28.06.2021 | 07:46
Horoscop Neti Sandu luni 28 iunie 2021 Nativul Pesti are sansa sa se afirme
Horoscop Neti Sandu: luni, 28 iunie 2021. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul de lunu, 28 iunie 2021. Vibrația zilei este 1 și nativii trebuie să aibă curaj să facă ceva de care le era teamă.

Zodiile primesc vești bune și noutăți. Află care sunt previziunile complete ale astrologului de la Pro TV pentru fiecare zodie.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: luni, 28 iunie 2021, pentru toți nativii

Berbec

Ți se propune un job suplimentar care să-ți scoată la suprafață niște aptitudini și să dai lovitura în afaceri. Poate reușești să-i spui partenerului ce te supără în relație.

Taur

O să lucrezi cu spor alături de grup și nici nu vei simți când trece timpul. Va fi un câștig destul de mare la final. Poate mai vin niște bani și îi pui deoparte pentru concediu.

ADVERTISEMENT

Gemeni

S-ar putea să ai timp să termini anumite sarcini administrative. Poate ai suficient timp să-i ajuți pe copii la teme. Încep să vină recompensele, lucru care te ambiționează să faci cât mai multe.

Rac

Te consulți cu membrii familiei în legătură cu un contract de muncă și cu perioada în care să-ți iei concendiu, ca să te sincronizezi cu cei dragi. Ai multe lucruri de terminat și chiar asta îți propui să faci.

ADVERTISEMENT

Leu

S-ar putea să recuperezi niște bani și să fie o sumă destul de mare, să reușești să strângi chiar un capital. Primești oferte de muncă și o alegi pe cea mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Fecioară

Sunt șanse ca viața de cuplu să capete mai multă stabilitate și să fie liniște și pace în relație. Primești un telefon de la o persoană importantă pentru tine, discutați și lămuriți lucrurile între voi.

ADVERTISEMENT

Balanță

E posibil să prinzi la reduceri un bilet de vacanță și să nu ratezi o astfel de șansă, mai ales că e un preț bun. Noi proiecte la job, poate ai ocazia să scoți la iveală niște calități de care nu știai. 

Scorpion

Poate te inscrii într-o competiție ca să obții un post avansat, poate chiar liber, sau un job mai bine plătit. Sunt șanse mari să reușești. Te întâlnești cu cineva și puneți bazele unei afaceri.

Săgetător

Se poate să-ți achiziționezi câteva ceva nou pentru casă și să-ți rămână niște bani și pentru excursii la final de săptămână. O să ai colaborări cu persoane tinere și vor veni câștiguri avantajoase.

Capricorn

Te bucuri de o companie plăcută și poți spera la o căsnicie fericită în viitor. Colaborezi cu anturajul tău și poate începeți proiecte doar pentru vară.

Vărsător

Ai de ales între două joburi și trebuie să analizezi situația, să faci alegerea cea mai bună și valoroasă pentru tine. Se anunță bani și noi oferte de job, poate colaborezi cu niște persoane ca să faceți lucruri de calitate.

Pești

Ziua de azi va deveni una specială, pentru că se va întâmpla ceva care să te pună în valoare. Primești noutăți, vești bune și ai șanse de afirmare.

ADVERTISEMENT