Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 28 septembrie 2020. Scorpionii ar putea primi o nouă ofertă de muncă

28.09.2020 | 09:01
Horoscop Neti Sandu luni 28 septembrie 2020 Scorpionii ar putea primi o noua oferta de munca
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru ziua de luni, 28 septembrie 2020, aduce multe surprize. Pentru nativi, este o zi prielnică pentru a ne evalua cheltuielile și pentru a da startul unui nou loc de muncă.

În același timp, astrologul de la Pro Tv menționează că depinde de noi să avem relații liniștite și echilibrate de cuplu, dar și prospere din punct de vedere partenerial.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 1 și vine cu vești bune, acelea că este bine să începem proiecte noi. Iată cum va decurge prima zi a săptămânii pentru semnele zodiacale.

Horoscop Neti Sandu: luni, 28 septembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Aveți nevoie de câțiva bani puși deoparte ca să aveți o rezervă pentru viitoare cheltuieli neprevăzute. De exemplu, trebuie să puneți multe lucruri la punct, cum ar fi să duceți mașina la un service sau să vă reînnoiți anumite acte.

ADVERTISEMENT

Taur

Ziua de luni aduce cu ea o perioadă prosperă din punct de vedere profesional. Vor apărea numeroase oferte de angajare și o să reușiți să vă hotărâți asupra uneia dintre ele. În plus, cineva tânăr a pus ochii pe dumneavoastră și ar fi momentul potrivit să începeți o nouă relație.

Gemeni

Vreți să câștigați mai mulți bani, iar soluția benefică este să lucrați în plus, poate un al doilea job. Veți avea parte și de o victorie, care poate fi pe plan personal sau financiar. Ați putea primi înapoi o sumă de bani sau vi s-ar putea face dreptate, lucru care vă va aduce ordine în viață.

ADVERTISEMENT

Rac

Este un moment bun pentru a ieși din zona de confort și pentru a discuta cu prietenii. O să vă suplimentați veniturile, iar în weekend ați putea pleca într-o scurtă călătorie pentru a vă odihni. Este bine să o planificați încă de pe acum.

Leu

O persoană potrivită în viața dumneavoastră este pe cale să apară, ba chiar să fie prezentă pe termen lung. Ziua va fi una prielnică și pe plan profesional, întrucât veți fi contactat pentru o nouă colaborare care vă va permite să vă puneți creativitatea la încercare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O să achiziționați câteva instrumente utile pentru școala online, pentru la birou sau chiar pentru lucrul de acasă. Ziua va fi benefică pentru activitățile legate de școală și veți reuși să vă organizați documentele și chiar să obțineți aprobările de care aveți nevoie.

Balanță

O persoană dintr-o fostă relație vă caută și ar fi bine să o informați dacă doriți să vă întoarceți sau nu în viața acesteia. Veți primi și o nouă ofertă de afaceri, însă este bine să analizați situația și să vedeți dacă merită să-i dați o încercare.

Scorpion

Un loc de muncă la care ați aplicat de curând ar putea fi al dumneavoastră. Veți face o schimbare în viața dumneavoastră, iar activitățile de la muncă și cele personale vă vor menține mintea ocupată și agitată, dar veți reuși să le rezolvați pe toate.

Săgetător

Un fost partener o să vă caute cu pretextul că s-a schimbat, însă rămâne de văzut dacă este așa sau nu. Veți primi o invitație să mergeți într-o scurtă vacanță prin țară sau în afara ei, așa că este momentul potrivit să evadați din cotidian și să vă relaxați.

Capricorn

Este foarte posibil să obțineți niște bani și să negociați pentru un contract care să vă sporească veniturile. Ar trebui să faceți câteva renovări prin casă, printre care un loc de joacă pentru copii.

Vărsător

A sosit timpul să vă implicați într-o nouă activitate care o să vă aducă numeroase satisfacții. Veți întâlni oameni care vor veni cu propuneri de colaborare, fie că este vorba de muncă sau de viața personală. Este un moment bun să încercați ceva nou.

Pești

Aveți o datorie care trebuie achitată cât de curând pentru a nu avea probleme mai târziu. Este bine să gestionați banii din cont și să plătiți ce este urgent. Totuși, este bine să economisiți niște bani pentru o excursie de relaxare în acest weekend.

ADVERTISEMENT