Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 3 ianuarie 2022. Nativul Berbec are parte de rezolvări

Astrologul Neti Sandu a anunțat horoscopul pentru astăzi, luni, 3 ianuarie 2022. Se anunță rezolvări pentru o parte dintre nativi în prima zi a săptămânii.
03.01.2022 | 08:16
Horoscop Neti Sandu luni 3 ianuarie 2022 Nativul Berbec are parte de rezolvari
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 3 ianuarie 2022. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță confirmări pentru mai mulți nativi luni, 3 ianuarie 2022. Vibrația zilei este 3, ceea ce înseamnă că zodiile trebuie să recunoască ce le deranjează și ce își doresc, potrivit astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: luni, 3 ianuarie 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Iese la suprafață un adevăr, poate că cineva își cere scuze și se rezolvă o neînțelegere. E important să existe deschidere și din partea ta în acest caz.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să faci o deplasare prin țară ca să vizitezi o rudă sau un prieten, dacă nu ai fost până acum. Este posibil să amâni această vizită pentru sfârșitul de săptămână.

Gemeni

Un grup ar vrea să te implice într-un proiect atractiv pentru tine și îți place ideea, mai ales dacă nu te mai simți bine la actualul loc de muncă.

ADVERTISEMENT

Rac

Comunicare cu persoana iubită devine mai bună. Fiecare dintre voi va încerca să dea dovadă de mai multă empatie în relație și să-l sprijine moral pe celălalt.

Leu

Ți se propune o funcție importantă, dar care vine și cu o responsabilitate destul de mare. Ai nevoie de curaj dacă vrei să accepți această ofertă solicitantă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai de gând să achiziționezi ceva care să fie util în locuință, dar și să fie spre binele și confortul celor dragi.

Balanță

Se anunță vești bune astăzi. Îți vei schimba părerea despre cineva care ți-a greșit neintenționat și se va schimba în bine relația dintre voi.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Poate acum primești suma de bani, dar și materialele care ți s-au promis, iar acum te vei concentra mult mai bine la job.

Săgetător

Ai planuri mari, dar și ambiție, așa că vei găsi energia necesară pentru a începe un proiect pe care să-l duci la bun sfârșit.

Capricorn

Ai parte de noutăți în prima zi a săptămânii. De asemenea, niște persoane care s-au îndepărtat de tine revin la sentimente mai bune și te vei simți mai bine.

Vărsător

Sunt șanse să intri în posesia unor bani pe care ar fi trebuit să-i iei de mai mult timp și o să ai suficienți pentru cheltuială, chiar dacă ți-ai dat bugetul peste cap.

Pești

Primești o ofertă de job care ți-ar putea aduce mai multe beneficii. Te gândești serios să accepți oferta, dacă poți renunța la actualul loc de muncă.

ADVERTISEMENT