Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 30 august 2021. În viața Săgetătorilor apare cineva special

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 30 august 2021. Află care sunt previziunile astrologului de la Pro TV pentru fiecare nativ.
30.08.2021 | 08:03
Horoscop Neti Sandu luni 30 august 2021 In viata Sagetatorilor apare cineva special
Horoscop Neti Sandu: luni, 30 august 2021. În viața Săgetătorilor apare cineva special
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru luni, 30 august 2021. Este o zi promițătoare. Conform astrologului de la Pro Tv, vibrația zilei este 3.

Trebuie să spunem ce gândim pentru a se putea materializa.

Horoscop Neti Sandu: luni, 30 august 2021. În viața Săgetătorilor apare cineva special

Berbec

Este posibil să vă îndrăgostiți și ați putea începe o relație. Totul va fi așa cum doriți. Primiți mai mult de muncă la birou, dar vor veni și mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

Taur

Ați putea primi o sumă de bani în plus. Poate fi vorba de o primă, bonuri sau chiar o mărire de salariu. Păstrați și niște bani nu cheltuiți tot. Pot apărea situații neprevăzute.

Gemeni

Puteți primi un răspuns pe care îl așteptați. Este posibil ca acesta să vă deruteze și să nu știți ce să faceți. Poate primiți și un cadou azi, sau cineva vă invită să vă petreceți timpul împreună.

ADVERTISEMENT

Rac 

Vă grăbiți să rezolvați unele probleme care țin de muncă. Ați putea să vă interesați și de grădinițe, scoli pentru copii, sau chiar vă gândiți să participați voi la cursuri din această toamnă.

Leu

Dacă primiți o sumă mai mare de bani este posibil să mergeți într-o mică excursie la mare și poate ajungeți și la munte. O să luați cele mai bune decizii și sunteți deschiși oricăror provocări.

ADVERTISEMENT

Fecioară 

Pot apărea noi proiecte. Măcar unul care vă va liniști din punct de vedere financiar. Nu vă faceți griji o să vă descurcați cu cheltuielile din această perioadă.

Balanță

Simțiți nevoia de o schimbare, așa că vă schimbați radical look-ul. Dacă aveți inițiative ele vor avea succes. Fiți atenți la detalii nu trebuie să pierdeți din vedere esențialul.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Este posibil să apelați la unele persoane care vă ajută să lansați un nou proiect. Toată lumea pune umărul și o să iasă ceva.

Săgetător

Este posibil să apară cineva foarte special în viața voastră și veți intra într-o relație. Sunteți pe aceeași lungime de undă. Este posibil să intrați și într-un parteneriat, o colaborare.

Capricorn

Faceți unele schimbări. Poate amenajați ceva prin casă, schimbați mobila, sau introduceți noi elemente. Poate primiți și niște bani și mergeți undeva la finalul săptămânii.

Vărsător

Vreți să faceți ceva care vă place așa că este posibil să aprofundați unele cunoștințe care vă vor servi în planurile voastre. Vă faceți și calculele să vedeți dacă plecați în vacanță câteva zile.

Pești

Poate apelați al un împrumut să vă achitați datoriile. Este posibil să dați un avans pentru o mașină sau o casă. 

ADVERTISEMENT