Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 31 august 2020. Fecioara se bucură de confort financiar

31.08.2020 | 08:25
Horoscop Neti Sandu luni 31 august 2020 Fecioara se bucura de confort financiar
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 31 august 2020, pentru toate zodiile. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru prima zi a săptămânii, luni, 31 august, vine cu numeroase planuri pe care semnele zodiacale reușesc să le ducă la bun sfârșit. Mai mult decât atât, este o zi care nu va fi pierdută degeaba.

De asemenea, renumitul astrolog al știrilor de la Pro TV mai precizează că zodiile au tot interesul să se protejeze atât pe ele, cât și persoanele dragi din preajma lor. Vibrația zilei este 4 și aduce familia în centrul atenției.

ADVERTISEMENT

Vezi în rândurile de mai jos previziunile complete pentru toți cei 12 nativi. Află care sunt evenimentele și întâmplările de care vor avea parte aceștia.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 31 august 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Ar putea apărea surprize neplăcute legat de sănătate, poate nu este bine că ai amânat vizita la medic. Apare o ofertă de muncă de nerefuzat. Nu sta prea mult pe gânduri și ia decizia care trebuie.

ADVERTISEMENT

Taur

Împrumută-te și cumpără tot ce au nevoie cei mici. A venit momentul să fie pe primul loc. Ai de luat o decizie legat de copii, dacă îi duci la școală, cu cine stau acasă etc.

Gemeni

Realizare uriașă în sânul familiei, dar și proiecte de redecorare a locuinței. Gândește-te dacă este cazul să iei un împrumut de la bancă sau te descurci cu ce ai pus deoparte.

ADVERTISEMENT

Rac

Decizie referitoare la niște cursuri pe care vrei să le faci de mult. Este vorba și de bani aici. Plus de atenție asupra lucrurilor pe care nu le-ai făcut până acum. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Leu

O persoană din trecut vă duce dorul și nu ezită în a vă căuta. Ar putea ieși ceva frumos, poate chiar de lungă durată. Idei de afaceri importante care vă aduc numaidecât și bani.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este o zi în care te interesezi de grădinițe și școli, dar și ce au nevoie copiii. Mărire de salariu surprinzătoare sau bani veniți din altă parte. Acum te poți bucura de confort financiar.

Balanță

Invitație la un eveniment care are legătură cu locul de muncă. Șanse uriașe de avansare la orizont. Ai ceva probleme pe suflet, dar vei reuși să depășești situația dacă vorbești deschis. Scapă de piatra de pe inimă.

Scorpion

Ai foarte multă treabă de făcut în gospodărie și ai nevoie de energie pentru a le termina pe toate. Legalizarea unor acte îți poate aduce bani în plus sau un nou serviciu care să ți se potrivească de minune.

Săgetător

Interes major pentru cineva care are deja sentimente pentru tine. Este foarte posibil formarea unui cuplu. Activități remarcabile unde ai putea câștiga un premiu sau ești apreciat pentru munca depusă.

Capricorn

Reușești să reglezi conturile legat de o situație conflictuală, lucru care atrage cu sine venituri suplimentare. Ești puțin mai relaxat decât zilele trecute, iar comunicarea cu cercul de prieteni este una excelentă.

Vărsător

Întâlnire cu o persoană cu care poți discuta chestii personale, dar și despre serviciu. Dă-ți mai repede datoriile dacă vrei să începi proiecte noi. Investește-ți energia și timpul în lucruri constructive.

Pești

Revedere cu o persoană din trecut. Ai șansa de a afla dacă mai sunt sentimente. Împarte banii între facturile pe care le ai de dat și lucruri pe care trebuie să le cumperi. Fii chibzuit!

ADVERTISEMENT