Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 5 octombrie 2020. Capricornul stă bine la capitolul iubire

05.10.2020 | 08:39
Horoscop Neti Sandu luni 5 octombrie 2020 Capricornul sta bine la capitolul iubire
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de luni, 5 octombrie 2020, vine cu noi începuturi, lucruri și evenimente frumoase, dar și cu succes pe mai multe planuri.

Astrologul știrilor Pro TV mai anunță că prima zi din săptămână este un moment bun pentru nativi care au șansa de a-și construi drumul spre realizări, acesta fiind pavat cu intenții bune.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 5 și le poate aduce celor 12 semne zodiacale un factor surpriză. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile complete!

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de luni, 5 octombrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Te-ai săturat să tot repari mașina cea veche? Nu mai sta degeaba și fă un împrumut la bancă, cere să fie schimbată! Și alte lucruri au nevoie de reparații, inclusiv relația de cuplu.

ADVERTISEMENT

Taur

Se anunță un cadou neașteptat de la o persoană care are sentimente pentru tine. Prilej neașteptat legat de locul de muncă, acum poți alege un job unde să câștigi mai mulți bani.

Gemeni

Probleme legat de școală, cei mici au nevoie de supraveghere la lecții. Stai mai mult pe lângă ei. Acte de semnat, poate chiar ți se deschide un nou drum legat de carieră.

ADVERTISEMENT

Rac

Acte și drumuri de făcut pentru achiziționarea sau vânzarea unui case. Nu te panica, vei primi o mână de ajutor din partea prietenilor sau rudelor. Așa vei câștiga ceva timp.

Leu

Încep să vină bani din urmă. Acum ai șansa să fii la zi cu toate datoriile și cheltuielile. Încearcă să găsești un echilibru financiar și să nu mai aduni atât de multe facturi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Veste bună de la o persoană aflată în străinătate. Cine știe, poate reușiți să vă vedeți la o cafea. Drumuri de făcut pentru începerea unor cursuri. Vezi cum îți faci programul și stai și cu familia.

Balanță

O nouă sursă de bani îți oferă posibilitatea de a achiziționa lucrurile de care ai nevoie prin casă. Interviu sau examen pentru un alt traseu profesional. Ai grijă să fii în formă maximă.

Scorpion

Colaborare avantajoasă la orizont. Fă-ți timp în program și încearcă să lucrezi în paralel cu locul de muncă. Preocupare inedită în timp liber în compania celor mai buni prieteni.

Săgetător

Privește lucrurile și din altă perspectivă, numai așa vei avea parte de asocieri uimitoare. Pregătește-te să scoți un nou produs pe piață, banii nu vor întârzia să apară. Și vor veni și din alte surse.

Capricorn

Investește economiile în renovarea locuinței, nu se știe, poate chiar dai o mică petrecere acasă. Noutăți în sfera sentimentală. Sunt șanse mari să găsești pe cineva cu care rezonezi perfect.

Vărsător

Ieși la rampă cu o idee care să-ți aducă un venit constant. A venit momentul să rezolvi lucrurile lăsate neterminate în vară. Poate chiar ai de susținut un examen sau te apuci de niște cursuri.

Pești

Toate merg ca pe roate când vine vorba de preocupări intelectuale. Decizie radicală legat de partenerul de viață. Fie vă separați, fie alegeți să ajungeți în fața altarului.

ADVERTISEMENT