Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni,7 februarie 2022. O zodie ar putea recupera niște bani

Astrologul Neti Sandu anunță horoscopul pentru luni, 7 februarie 2022. Se anunță vești bune și câștiguri în plan financiar pentru o parte dintre zodii astăzi.
07.02.2022 | 08:12
Horoscop Neti Sandu pentru luni7 februarie 2022 O zodie ar putea recupera niste bani
ADVERTISEMENT

Unele zodii vor fi surprinse de niște vești, iar altele vor rezolva probleme luni, 7 februarie 2022, anunță Neti Sandu la Pro TV.

Vibrația zilei este 7, ceea ce înseamnă că nativii vor înțelege pe parcurs sensul ascuns al unor lucruri.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: luni, 7 februarie 2022, pentru toate zodiile

Berbec

Un partener de afaceri te contactează, poate are ceva de lucru pentru tine, și accepți dacă ai suficient timp. Sunt șanse să câștigi bani în plus și să faci câteva cumpărături, nu doar strictul necesar.

Taur

Te deplasezi undeva ca să rezolvi niște probleme legate de job. Primești răspunsuri, apar mesaje și te gândești că ai putea obține bani dacă te asociezi cu persoanele potrivite. Analizezi fiecare ofertă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Se legalizează niște acte, poate te angajezi undeva sau începi niște studii. Calculezi bugetul familiei, poate vrei să cumperi o nouă mașină sau o altă locuință.

Rac

Poți relua o colaborare de afaceri și vei avea de câștigat în plan financiar. Poate ți se propune să te muți în alt oraș, dar nu vrei să faci acest lucru, mai ales dacă a o familie sau ești pe cale să-ți întemeiezi una.

ADVERTISEMENT

Leu

Poate ți se cere o părere sau chiar o mână de ajutor în privința unei afaceri. Decizi să accepți un contract care o să-ți dea mult de lucru, dar o să fie și câștiguri financiare.

Fecioară

Ai parte de stabilitate în relația de cuplu și te gândești la căsătorie. Poți colabora cu cineva la locul de muncă și se poate transforma în ceva permanent, dacă totul va merge bine.

ADVERTISEMENT

Balanță

Se poate să primești înapoi o datorie și să-ți faci planuri să pleci undeva la finalul săptămânii. Recuperezi niște bani și poate mai cumperi ceva pentru casă, vrei să faci reamenajări.

Scorpion

Te caută o persoană interesată de tine, care vrea o relație, și ieșiți în oraș dacă nu ai deja pe cineva. Poate primești o ofertă de colaborare, te implici într-un proiect care îți va scoate calitățile în evidență.

Săgetător

Se poate să te invite cineva la masă și să discutați despre o colaborare care ți-ar putea aduce multe beneficii în plan financiar. Recuperezi niște bani și scapi de toate datoriile.

Capricorn

Poate faci o schimbare de look, dar și de atitudine. Te apuci de studiu sau poate vorbești în public, poate fi totul în mediul online, iar rezultatele vor fi bune.

Vărsător

Primești mai mulți bani la salariu, poate și din colaborări. Cineva te ajută să ieși dintr-o situație dificilă și te vei poziționa mai sus într-o ierarhie socială.

Pești

Cineva te invită în oraș ca să discutați despre viitorul relației voastre și veți fi pe aceeași lungime de undă. Apar oportunități de progrese pe mai multe planuri și te bucuri de câștiguri importante.

ADVERTISEMENT