ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 7 iunie 2021. Succes profesional pentru mai mulți nativi

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru luni, 7 iunie 2021, aduce succes în plan profesional pentru mai mulți nativi.
Autor: Andreea Stanaringa | 07.06.2021 | 07:34
Horoscop Neti Sandu: luni, 7 iunie 2021. Succes profesional pentru mai mulți nativi
Horoscop Neti Sandu: luni, 7 iunie 2021, pentru toate zodiile. Sursa foto: stirileprotv.ro

Neti Sandu aduce horoscopul pentru luni, 7 iunie 2021. Nativii se bucură de succes în plan financiar, iar unii dintre ei dau lovitura în dragoste.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 7, iar nativii știu să distingă între ceea ce vor sau nu. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile astrologului de la Pro TV pentru prima zi a săptămânii.

Horoscop Neti Sandu: luni, 7 iunie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Vin niște bani, dar trebuie să-i cheltui cu grijă, pentru că sunt rate și facturi de plătit. Poate apare o ofertă de job sau o colaborare avantajoasă.

Taur

A apărut o persoană care are grijă de tine și ai o energie bună. Sunt șanse să primești niște bani de care nu știai și e bine să ai un oarecare confort financiar.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunt multe lucruri pe care vrei să le definitivezi ca să începi unele noi. Primești ajutor și din partea altor persoane. Te ocupi și de sănătate, o problemă te determină să mergi la medic.

Rac

Apar rezultatele unui efort de durată, primești bani sau o avansare la locul de muncă. Poate găsești o ofertă de vacanță convenabilă și o să poți merge alături de familie.

Leu

Trebuie să-i convingi pe superiori că meriți o promovare și că nu ai concurență, acum că s-a mai dus din generozitatea lor. Primești bani, dar nu uita să te ocupi de toate restanțele cu care ai rămas.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Primești o propunere de job sau colaborare și te implici cu totul, mai ales că te concentrezi foarte mult pe muncă. Te focusezi și pe viața personală, poate urmează o căsătorie.

Balanță

Faci unele renovări prin casă și în familie, dar ai grijă să nu cheltui mult, vrei să pleci și în vacanță. Vin bani și din alte surse, dar nu vrei să-i epuizezi pe toți.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Cineva îți propune o ofertă de job. În plan amoros, o persoană se arată interesată de tine și începeți o relație. Poate îi găsești pe șefi într-o bună dispoziție și le soliciți ce ai nevoie.

Săgetător

Ți se fac oferte de colaborare și te hotărăști, până la sfârșitul lunii, dacă ai de gând să te implici sau nu. Se rezolvă lucrurile într-o relație sentimentală care și-a pierdut scânteia și te bucuri din nou alături de partener.

ADVERTISEMENT

Capricorn

S-ar putea să apelezi la un credit bancar sau să mai aștepți până luna viitoare, poate câștigi mai mulți bani la job. Poate primești în viașa ta o persoană care a avut foarte multă răbdare până acum.

Vărsător

Sunt șanse să te angajezi în altă parte sau să primești o mărire la actualul job. Pot apărea și proiecte din care să faci mai mulți bani. S-ar putea să vină pe lume un copil mult dorit.

Pești

Primești o invitație în alt oraș, poate o stațiune turistică, așa că te organizezi astfel încât să o poți onora. Poate ai decis, împreună cu familia, să mai investești niște bani cu casa.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!