Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 7 septembrie 2020. Scorpionul spune pas unei relații

07.09.2020 | 08:37
Horoscop Neti Sandu luni 7 septembrie 2020 Scorpionul spune pas unei relatii
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de luni, 7 septembrie 2020, aduce numeroase surprize pentru toate cele 12 semne zodiacale. Este o zi în care nativii se bucură de vești frumoase.

De asemenea, cunoscutul astrolog al știrilor de la Pro TV mai anunță că prima zi din săptămână le aduce zodiile mulțumire reciprocă, dar și bucurie sufletească pentru că întind o mână de ajutor celor care au nevoie.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 7. Neti Sandu este de părere că aceasta va ajuta zodiile să ia cele mai bune decizii, unele înțelepte pentru ele.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 7 septembrie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

În sfârșit, ai bani să faci acele achiziții la care îți zboară gândul. Nu mai amâna și vezi care sunt prioritățile încât să mulțumești pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Taur

Primești o confirmare de la bancă care îți prinde bine. Banii suplimentari te vor ajuta să achiți avansul pentru casa la care visezi de atâta timp.

Gemeni

Inspirație și creativitate. Pune în practică ideile care-ți trec prin minte. Este foarte posibil să-ți faci un renume important, profită de planurile pe care le ai.

ADVERTISEMENT

Rac

Se anunță o perioadă bănoasă. Veniturile suplimentare vin din extrajoburi. Acum te poți declara mulțumit de veniturile care-ți intră în buzunar.

Leu

Mare atenție la sănătate, dar și la partea estetică. Nu lăsa timpul să-și spună cuvântul și ia atitudine. Ai grijă de tine, dar și de ceilalți.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este un moment potrivit să începi o nouă aventură profesională. Convinge publicul larg și fă-ți un nume în branșa în care ai intrat.

Balanță

Primești o sumă de bani care te va ajuta să acoperi cheltuielile pe care le ai. Nu cumpăra numai pentru casă și îndrăznește să iei ceva și pentru tine.

Scorpion

O persoană a pus ochii pe tine. Își dorește un cuplu, dar nu te simți pregătit să o iei de la capăt. Cere-i timp acesteia și totul va decurge în direcția potrivită.

Săgetător

Proiecte și sarcini noi care te vor ajuta să urci pe scara socială. Învățarea te duce la un alt nivel profesional. Fii atent la relațiile care îți pot fi de folos în carieră.

Capricorn

Surpriză din partea unei persoane care vă propune o colaborare de succes. Veniturile suplimentare nu vor întârzia să apară, trebuie doar să ai răbdare.

Vărsător

Vizită neașteptată din partea cuiva care te pune la curent cu tot ce mișcă. Noutățile te vor ajuta să descoperi un alt domeniu, să urci încă o treaptă în carieră.

Pești

Nu duci lipsă de oferte de muncă sau de propuneri de afaceri. Tot ce trebuie să faci este să alegi, timpul nu te lasă să le faci pe toate.

ADVERTISEMENT