Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 8 februarie 2021. Mai multe zodii fac rost de bani

08.02.2021 | 08:10
Horoscop Neti Sandu luni 8 februarie 2021 Mai multe zodii fac rost de bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru prima zi din săptămână, luni, 8 februarie 2021, vine cu Mercur Retrograd, dar în sens bun pentru că scoate la iveală lucruri din trecut. 

Totodată, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale se bucură de foarte multe rezolvări. Zodiile fac tot ce depinde de ele pentru a progresa pe toate palierele.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 8, ceea ce înseamnă că nativii nu trebuie să scape banii printre degete. Previziunile detaliate pentru fiecare dintre cele 12 zodii sunt relatate în rândurile de mai jos, află-le și tu!

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 8 februarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Asociere cu niște oameni alături de care lansezi pe piață un proiect. Poate fi spre beneficiul altora sau primești mulțumiri în mod public.

ADVERTISEMENT

Taur

Majoritatea lucrurilor pe care le-ai realizat se bucură de succes, dar mai sunt și unele care primesc critici. Remediază situația din mers.

Gemeni

Consultări cu niște parteneri de afaceri. Discuția se îndreaptă spre un business la distanță. Dacă nu o să meargă poate vă întâlniți când nu mai sunt restricții.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate bați palma pentru un contract de care vorbești încă de anul trecut. Te alegi cu bani frumoși și reușești să pui și ceva deoparte pentru zile negre.

Leu

Posibil să încasezi niște bani. Orientează-te către achiziții online și profită de reducerile din perioada asta pentru a lua cele de care ai nevoie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai parte de niște beneficii. Este o zi în care lucrezi mai mult la locul de muncă sau poate chiar accepți ceva în particular.

Balanță

Ți se ia vălul de pe ochi și o să-l vezi așa cum e pe cel pe care-l iubești. Relația merge în sens bun și te atașezi și mai mult de cel de lângă tine.

Scorpion

Comandați niște obiecte pentru locuință. Chemați o firmă care să le monteze, dacă simțiți că nu vă descurcați singuri sau nu vă pricepeți.

Săgetător

Vin bani, dar automat și plăți pe care nu le poți evita. Te descurci cu ratele și facturile curente, totul este să nu fii mână largă cu restul cheltuielilor.

Capricorn

Te lași convins cu argumente solide, nu așa pe ochi frumoși să semnezi un contract. Îți poate asigura un venit constant pe o durată de circa 2 ani.

Vărsător

Lichidează restanțele din trecut, dacă vrei să dai drumul unor proiecte noi. Pune totul în ordine și nu amesteca lucrurile.

Pești

Realizezi în final ce anume ai de făcut pentru a debloca o situație. Este ceva care ține de relația de suflet, trebuie să spui tot ce simți.

ADVERTISEMENT