Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 9 noiembrie 2020. Balanța o duce excelent în cuplu

09.11.2020 | 07:51
Horoscop Neti Sandu luni 9 noiembrie 2020 Balanta o duce excelent in cuplu
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru prima zi din săptămână, luni, 9 noiembrie 2020, vine cu înțelegere și armonie atât în relația cu partenerul de viață, cât și în ceea ce privește legăturile de afaceri. 

De asemenea, cunoscutul astrolog al știrilor de la Pro TV mai transmite că zodiile vor avea spor în tot ceea ce fac, așadar este o zi numai bună pentru a scoate la iveală unele planuri și proiecte.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 9 ceea ce înseamnă că semnele zodiacale reușesc să arunce o privire panoramică asupra situațiilor de tot felul pe care le întâmpină în viață.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 9 noiembrie 2020, de la nativ la nativ

Berbec

Banii încep să vină din munca depusă la serviciu, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i dai pe toți. Drămuiește-i bine și achită toate facturile și datoriile.

ADVERTISEMENT

Taur

O persoană care locuiește în străinătate te caută pentru o eventuală colaborare. Pregătește-te să pui suflet, numai așa profitul va fi unul pe măsura așteptărilor.

Gemeni

Ai mult de muncă la serviciu, dar asta nu trebuie să te determine să dai înapoi, ba dimpotrivă. Gândește-te bine la banii care urmează să-ți intre în conturi.

ADVERTISEMENT

Rac

Sănătatea trebuie să fie pe primul plan. Ai grijă ca persoanele dragi să meargă la medic la timp, au cam uitat să facă controalele regulate.

Leu

Nu duci lipsă de planuri și idei. Într-un timp foarte scurt găsești o soluție ingenioasă care îți va fi de folos la muncă, dar și la școală. Poate chiar trebuie să investești niște bani.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Apare cineva care vrea să fiți un cuplu. Gândește-te bine înainte de a o oferi un răspuns. Ar fi bine să fie unul pozitiv, așa vei afla dacă este sufletul tău pereche.

Balanță

Relația cu partenerul de viață este din ce în ce mai bună. Comunicarea a atins cote maxime, așadar te poți bucura din plin de timpul petrecut alături de jumătatea ta.

Scorpion

O zi cu rezultate favorabile atât la locul de muncă, cât și când vine vorba de școală sau cursuri. Toată lumea este mulțumită, inclusiv cei mici care beneficiază de ajutor.

Săgetător

Ești pe repede înainte și abia aștepți să începi o activitate pe care o ai de mult timp în plan. Ai oameni buni aproape și reușești să te sincronizezi cu prietenii sau cu cei care lucrează de acasă.

Capricorn

Banii nu mai sunt o problemă pentru că vin de unde te aștepți mai puțini. Nu-i cheltui pe toți odată și ai grijă să pui și deoparte. Este indicat să ai o mică rezervă.

Vărsător

În sfârșit, ți se plătesc orele suplimentare și munca depusă în afara serviciului. Ai grijă să cumperi ce ai nevoie, poate chiar și ceva pentru casă. Păstrează bani și pentru perioada următoare.

Pești

Cineva este interesat să te implice într-un proiect în afara locului de muncă. Nu ezita să accepți, așa vei putea face rost de bani pentru ceea ce vrei să achiziționezi perioada următoare.

ADVERTISEMENT