Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 1 iunie 2021. Pas extrem de important pentru Tauri

FANATIK vă aduce horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru marți, 1 iunie. Taurii vor face un pas extrem de important.
01.06.2021 | 08:51
Horoscop Neti Sandu: marți, 1 iunie 2021. Pas extrem de important pentru Tauri
Horoscop Neti Sandu: miercuri, 23 iunie 2021, pentru fiecare nativ. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Pro TV anunță că ziua aduce vești bune sau oameni care vin cu speranțe. Nativii au multe șanse că rezolve situații dificile.

Neti Sandu a mai precizat că vibrația zilei este cifra unu. Acest lucru atrage dorința de a lichida restanțele și de a începe lucruri noi.

Horoscop Neti Sandu: marți, 1 iunie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Aveți nevoie de ajutor acasă pentru instalarea sau repararea unor lucruri și este posibil să apelați la o firmă specializată. Petreceți timp cu învățatul, poate stați lângă copii la teme sau îi supravegheați în timp ce fac sport.

ADVERTISEMENT

Taur

Este posibil să faceți un pas extrem de important, o căsătorie. Este motiv de sărbătoare și vă adunați prietenii și rudele. Și în plan profesional lucrurile merg bine, veți semna un nou contract și vin și banii.

Gemeni

Aveți nevoie de o pauză sau de o mică evadare. Este posibil să vă luați câteva zile de concediu sau să faceți rezervări pentru o mică excursie, în zilele libere. Reapar și unele probleme mai vechi și reușiți să le rezolvați, pentru a putea începe proiecte noi, fără restanțe.

ADVERTISEMENT

Rac

Vin vești bune și vreți să sărbătoriți. Poate vi se acordă un împrumut și vă mutați la casa voastră sau plecați într-un concediu. Se anunță și o reuniune cu prietenii.

Leu

Sunt vești bune în plan profesional. Reușiți să lansați un proiect, vă îmbogățiți CV-ul și faceți progrese în carieră. Apare și o ofertă de muncă, care vă tenta de multă vreme. E bine să vă gândiți profund, asemenea șanse sunt destul de rare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sănătatea vă aduce motive de bucurie, se poate observa o ameliorare sau chiar o vindecare. Ați urmat un tratament și a avut efectul dorit. Se anunță și un câștig financiar și reușiți să acoperiți cheltuielile gospodăriei și să puneți bani de o parte pentru o nuntă sau un botez.

Balanță

Se anunță finalul unui proiect. Primiți calificative și vă faceți planuri pe mai departe. Pot să apară situații în care superiorii au prea multe pretenții, dar vă descurcați și vin și recompensele.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Reușiți să semnați unele documente și rezolvați multe probleme. Este posibil să primiți o vizită. Este un om care vă aduce un sfat bun sau vă dă o mână de ajutor, iar grijile dispar mai ușor.

Săgetător

Aveți nevoie de unele lucruri pentru a vă face munca mai ușoară și le veți cere șefilor. Apar vești cu privire la rezultatul unei acțiuni în Instanță și aflați cam unde vă situați.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Faceți unele drumuri la bancă, să aflați ce vi se poate oferi. Vreți să faceți unele investiții sau un depozit. Sunt șanse să obțineți o sumă care să vă permită să plecați într-un concediu.

Vărsător

Primiți ajutor din partea cuiva, iar acest lucru vă permite să vă ocupați de unele proiecte personale. Este posibil să faceți și unele achiziții și ar fi bine să urmăriți bine piața.

Pești

Este posibil să vă mutați în zona rurală, pe perioada verii. Aveți nevoie de mai mult spațiu și de aer curat. Este posibil și să reamenajați un spațiu de locuit sau de joacă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri