Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 10 noiembrie 2020. Nativul Vărsător primește o sumă de bani

10.11.2020 | 08:00
Horoscop Neti Sandu marti 10 noiembrie 2020 Nativul Varsator primeste o suma de bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de marți, 10 noiembrie 2020, vine cu echilibru financiar, dar și sufletesc, așadar este o zi bună din multe punct de vedere. 

Totodată, renumitul astrolog al știrilor matinale de la Pro TV mai anunță că cele 12 zodii vor scăpa de lucrurile care nu sunt de folos.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 1, adică nativii ar fi bine să înceapă ceva nou, indiferent despre ce este vorba. Se anunță succes pe toate planurile.

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 10 noiembrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Asociere inedită cu o persoană sau o firmă. Mare atenție este de muncă, nu poți să fii leneș. Treburi casnice, studiu împreună cu copiii și chiar câteva mici schimbări care să-ți aducă confort acasă.

ADVERTISEMENT

Taur

Un angajator te vrea în echipa sa, dar nu este dispus să și ofere un salariu pe măsură. Pune-te la adăpost pentru vremea rea și încearcă să repari toate obiectele stricate din locuință.

Gemeni

Banii vin din ofertele suplimentare, așa vei avea finanțe pentru perioada următoare. Idei, inspirație și imaginație din belșug. Apucă-te de muncă dacă vrei să faci rost de alte finanțe în plus.

ADVERTISEMENT

Rac

O scurtă plimbare îți poate da șansa unei întâlniri neașteptate. Pune casa la punct pentru perioada următoare și ocupă-te mai mult de studiu. Implică și copiii în asta.

Leu

S-ar putea să primești ceva bani din urmă, păstrează-i pentru weekend. Poți cheltui o parte de ei, dar astrele te sfătuiesc să fii cumpătat. Descurcă-te frumos.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cineva îți simte lipsa și vrea să vă vedeți, măcar în online, dacă distanța e prea mare. Posibil să semnezi niște acte, bucură-te de rezultatele obținute la școală.

Balanță

Primești câteva oferte de muncă, acceptă ce crezi că ți se potrivește. Ai timp să faci acele lucruri pe care le-ai abandonat în urmă cu luni bune.

Scorpion

Mergi la medic imediat cum simți că este ceva în neregulă, nu lua pastile după ureche. Încheie toate sarcinile de la serviciu dacă vrei să începi un proiect nou care să-ți aducă și bani.

Săgetător

Evită greșelile neintenționate din cuplu și du relația la nivelul următor. Pune-ți în valoare atuurile și aptitudinile de care dispui, numai așa oamenii vor fi dornici să afle despre munca ta.

Capricorn

Schimbă condițiile unui contract mai vechi și totul va merge ca la carte. Un ajutor de încredere vine de departe, acceptă-l, te va scuti de eforturi. Fă-ți timp și pentru alte treburi.

Vărsător

Ai de dat unele teste și examene în funcție de care vor veni și banii. Decizie referitoare la mașină, analizează dacă îți trebuie autoturism să te deplasezi mai ușor în perioada următoare.

Pești

Cineva din trecut revine în viața voastră și s-ar putea să fiți chiar fericiți. Caută o eventuală colaborare la serviciu sau de ce nu, mergi spre altceva. Sunt multe disponibile.

ADVERTISEMENT