ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 11 mai 2021. Berbecii rezolvă conflictele de acasă

Autor: Andreea Stanaringa | 11.05.2021 | 07:37
Horoscop Neti Sandu: marți, 11 mai 2021. Berbecii rezolvă conflictele de acasă
Horoscop Neti Sandu: marți, 11 mai 2021, pentru toate zodiile. Sursa foto: stirileprotv.ro

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru marți, 11 mai 2021, vine cu decizii pentru nativi, care vor trece la acțiune numai după ce se vor convinge că au făcut alegeri bune. 

ADVERTISEMENT

Astrologul de la Pro TV anunță și vești bune în viața profesională a unor nativi, care încep noi proiecte și colaborări.

Vibrația zilei este 11, ceea ce înseamnă că zodiile vor da dovadă de înțelepciune. Află din rândurile următoare care sunt previziunile pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop Neti Sandu: marți, 11 mai 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Poate reușești să aduci liniștea în spațiul domestic, să rezolvi tensiunile și conflictele, pentru că te-au epuizat emoțional.

ADVERTISEMENT

Taur

Este posibil să dai drumul unor proiecte noi și să găsești finanțare și susținere logistică din partea unor persoane pe care le cunoști.

Gemeni

Ai de dat niște examene, de prezentat diverse lucrări, astfel încât să obții un titlu, să definitivezi un statut.

Rac

Sunt șanse să te asociezi cu niște parteneri de afaceri și să lucrezi la ceva în paralele cu jobul, lucru care te va suprasolicita.

ADVERTISEMENT

Leu

Este ceva care te neliniștește în legătură cu starea de sănătate, așa că este momentul să faci un control și să verifici care este problema.

Fecioară

Poate alegi să te perfecți0nezi în alt domeniu, așa că studiezi o altă disciplină, sau ai de dat examene, ca să se încheie situația la sfârșit de an școlar.

ADVERTISEMENT

Balanță

Un grup vrea să desfășurați activități comune și o să vezi dacă ai suficient timp și chef pentru asta, ca să faci ceva plăcut de calitate.

Scorpion

Se rezolvă o problemă în viața sentimentală și vor fi restabilite liniștea și pacea în cuplu, că aveai mare nevoie de asta.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Se poată să apară o anumită persoană care să-ți inspire dragoste adevărată și să te implici într-o relație, să vezi dacă sentimentele sunt reale.

Capricorn

S-ar putea să iei o decizie împreună cu persoana iubită iși să treceți mai departe, să faceți planuri de nuntă.

Vărsător

Îți descoperi noi aptitudini, care pot fi puse într-o formă de prezentare, ca să te ajute în viața socială.

ADVERTISEMENT

Pești

Te pui de acord cu rudele în legătură cu un eveniment care va avea loc cât mai curând, mai ales că e nevoie de contribuția tuturor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT