Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 12 octombrie 2021. Nativul Berbec are parte de armonie în cuplu

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 12 octombrie 2021. Află care sunt previziunile pentru fiecare semn zodiacal.
12.10.2021 | 07:48
Horoscop Neti Sandu marti 12 octombrie 2021 Nativul Berbec are parte de armonie in cuplu
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru marți, 12 octombrie 2021, aduce schimbări și tot felul de vești pentru nativi. Vibrația zilei este 3, iar comunicarea trebuie îmbunătățită, conform astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: marți, 12 octombrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Relația de cuplu devine mai serioasă și e mai multă încredere acum. Niște parteneri de afaceri îți propun să lucrați împreună la un proiect care să-ți aducă multe câștiguri și apreciere.

ADVERTISEMENT

Taur

Ți se restituie niște sume de bani și faci niște schimbări prin casă. Încerci să te organizezi astfel încât să te ocupi de un proiect în afara jobului, să câștigi niște bani în plus.

Gemeni

Ți se promit bani și te bucuri de returnarea anumitor favoruri. Primești un răspuns de la o persoană pe care o vrei în viața ta. Dacă există compatibilitate, lucrurile vor merge bine.

ADVERTISEMENT

Rac

Te ocupi de treburile de acasă, mai ales din bucătărie. Faci niște schimbări în locuință, poate amenajezi spațiul ca să fie potrivit pentru muncă sau studiu.

Leu

Poate ajuți niște rude care se pregătesc de un eveniment în familie la final de săptămână. Încerci lucruri noi la școală, ca să-ți demonstrezi abilitățile.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Faci niște schimbări în interiorul casei, să fie mai mult confort. E timpul să ceri înapoi niște bani pe care i-ai împrumutat altor persoane.

Balanță

Refaci niște legături de prietenie sau de afaceri care se îndepărtaseră. Primești bani, acte sau confirmări care îți oferă oportunități de a face progrese în plan profesional. Lucrurile vor merge mai bine și în plan personal.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai scăpat de problemele de sănătate și acum te simți mult mai bine. Descoperi o nouă sursă de bani și poate lucrezi în plus ca să mai câștigi ceva, ai multe cheltuieli în această perioadă.

Săgetător

Poate mai ai niște plăți de făcut, scapi de datorii și ești cu plățile la zi. Se reface un grup și vei avea parte de activități recreative, dar care pot fi și în folosul altor persoane.

Capricorn

Poate faci niște achiziții, îți schimb mașina sau cumperi aparatură nouă și cheltui mulți bani. Cumperi și niște lucruri pentru casă și pentru copii.

Vărsător

Cineva care locuiește departe vrea să te vadă și, în caz că nu poți vizita persoana respectivă, îi spui să vină la tine. Ai multe de făcut, mai ales la școală, pentru că urmează o etapă importantă.

Pești

Faci niște analize ca să vezi dacă este cazul să urmezi sau nu un tratament. Te interesezi de un credit, ai vrea să cumperi o nouă casă și te asiguri că poți plăti ratele.

ADVERTISEMENT