Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 14 decembrie 2021. Leul își face planuri de sărbători

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 14 decembrie 2021. Astrologul de la Pro TV anunță noi oportunități pentru unii dintre nativi. Alții vor face cheltuieli.
14.12.2021 | 08:30
Horoscop Neti Sandu marti 14 decembrie 2021 Leul isi face planuri de sarbatori
ADVERTISEMENT

Nativii trebuie să fie perseverenți pentru a-și rezolva problemele marți, 14 decembrie 2021, anunță Neti Sandu. Vibrația zilei este 5, astfel că zodiile vor avea curaj să facă tot ce își doresc, potrivit astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: marți, 14 decembrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Primești bani și îți permiți să-ți cumperi ceva ce îți dorești de mult timp. Ești gata de drum, dar ar trebui să mai aștepți câteva zile înainte de a pleca spre rude de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Taur

Poate rezolvi situația bancară ca să nu ai restanțe de plată la finalul anului. Cineva te așteaptă să-i faci o vizită și o să mergi în funcție de timp.

Gemeni

Ai parte de venituri suplimentare și mergi la cumpărături după cadouri. Lucrurile merg bine în plan financiar și ești gata de sărbători.

ADVERTISEMENT

Rac

Niște persoane care empatizează cu tine îți oferă ajutorul lor dacă ai probleme. Iei semnăturile de care ai nevoie și te îndrepți către noi orizonturi în carieră.

Leu

Stabilești un program cu cei care așteaptă să vă întâlniți de Crăciun sau de Anul Nou. Apar surprize la job, poate primești bani în plus și cumperi diverse lucruri pentru casă și pentru cei dragi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te bucuri de stabilitate în cuplu și poate se va ajunge la căsătorie în curând. Decizi să reamenajezi interiorul, ai un moment de creativitate și poate chiar vei lucra ceva manual.

Balanță

Te ocupi de mașină, vrei să te asiguri că este totul în regulă pentru a te putea deplasa cu ea. Poți conta pe cineva în legătură cu o chestiune legată de carieră și se vor rezolva niște probleme.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Partenerii de afaceri te vor întreba dacă mai vrei să continui un proiect comun sau accepți alte oferte. Cheltui mai mulți bani decât ți-ai propus, dar nu exagerezi.

Săgetător

Trebuie să ai grijă de sănătate și să mergi la medic dacă simți că  ceva nu e în regulă. Ai multă energie și e timpul să-ți pui planurile în aplicare.

Capricorn

Primești o propunere de colaborare, dar te gândești bine înainte să accepți, să vezi dacă ai timp. Poate ai comandat niște lucruri pentru casă ca să aranjezi frumos de sărbători.

Vărsător

Se poate să a o atitudine selectivă față de prieten, inclusiv de sărbători. Apare o campanie în care te vei implica și sunt șanse să iasă ceva de calitate.

Pești

Poate afli despre un job care ți-ar putea aduce mai mulți bani și te gândești dacă să accepți sau nu. Apar oportunități de a face progrese în carieră, dar trebuie să-ți folosești intuiția în afaceri.

ADVERTISEMENT